Internet mobil fără abonament: toate ofertele disponibile în România

Dacă vrei internet mobil fără abonament, acum există o mulțime de oferte disponibile pe piață din care ai ce alege.

13 apr. 2015, 08:31
Internet mobil fără abonament: toate ofertele disponibile în România

Ofertele de internet mobil fără abonament și-au făcut încet loc pe piață pentru a răspunde nevoilor pe care le avem. De multe ori se întâmplă să avem nevoie de internet doar câteva zile în concediu pentru laptopul sau tableta noastră și nu vrem să stăm cu frică deoarece s-ar putea să nu găsim nicio rețea Wi-Fi disponibilă.

Companiile mari de comunicații din România au fiecare oferte de internet mobil fără abonament pentru tabletă sau laptop, iar noi le-am strâns la un loc în următoarea listă pentru a alege mai simplu.

Internet mobil fără abonament – Vodafone

Dacă ai nevoie de internet mobil fără abonament pentru tableta ta sau pentru laptop, Vodafone are o ofertă complexă pentru perioade scurte de timp, în limita creditului.

În orice magazin Vodafone sau la distribuitorii autorizați, sau chiar la magazinul online al Vodafone găsești Cartela cu Net pentru internet mobil fără abonament.

Această cartelă are credit de 5 euro, iar odată cu prima conectare se activează automat opțiunea Internet 10 zile care include 0,5 GB național oricând și 1GB trafic de noapte, între orele 00:00 și 07:00.

În plus, pentru internet mobil fără abonament cu cartela de net de la Vodafone poți adăuga extraopțiunile următoare.

Cea mai scurtă perioadă de timp pentru care poți avea extraopțiune internet mobil fără abonament este de 3 zile valabilitate pentru 1 euro. Această ofertă include trafic de 250 MB la o viteză maximă de 43,2 Mbps.

Dacă vrei extraopțiunea internet mobil fără abonament de la Vodafone pe o perioadă de 30 de zile, ai oferte de 5, 9, 10 și 15 euro credit care asigură trafic de 1, 4, 6 respectiv 11 GB la viteze de până la 100 Mbps.

În plus, mai ai ofertele de 10 și 12 euro pentru 3 respectiv 5GB trafic de internet mobil fără abonament valabil timp de 60 de zile.

Vezi AICI lista completă a ofertelor.

În plus, pentru a te conecta la internet mobil fără abonament de pe laptopul tău poți utiliza stick-ul USB Vodafone k4201 cu pachet prepaid.

Internet mobil fără abonament – Orange

Pentru a avea acces la internet mobil fără abonament de la Orange trebuie să achiziționezi o cartelă SIM Orange PrePay și ulterior trebuie să trimiți un SMS gratuit la 321 cu textul DATA pentru a înlocui opțiunea inițială cu opțiunea de 1 GB trafic de internet mobil fără abonament.

Opțiunile pentru internet mobil fără abonament de la Orange sunt valabile pentru câte 30 de zile de la activare.

La reîncărcare ai disponibile 3 variante de câte 5, 8 și 12 euro credit care îți furnizează trafic de 1, 3 respectiv 10 GB trafic internet mobil fără abonament. La opțiunea de 8 și 12 euro viteza internetului este 4G.

Ofertele detaliate le găsești AICI.

Internet mobil fără abonament – Digi Net Mobil

O ofertă de internet mobil fără abonament este disponibilă și la Digi Net. Aici creditul inițial este de doar 3 euro fără TVA, iar pentru internet nelimitat prețul este de 4,96 euro, la o viteză de 7,2 Mbps.

Valabilitatea după activarea unei opțiuni pentru cartela de Internet mobil fără abonament de la Digi este de 30 de zile.

Oferta completă o găsești AICI.

Vezi mai multe oferte pe playtech.ro