Intervenţie neobişnuită la un hotel din Mamaia. Mascaţii au ridicat un generator

Polițiștii constănțeni, jandarmii și mascații din cadrul S.A.S. au intervenit la o unitate hotelieră din Mamaia pentru a ridica generatorul reclamat în nenumărate rânduri atât de turiști, cât și de conducerea hotelurilor din preajma acestuia. Generatorul se pare că funcționa ilegal, întrucât depășea indicii de poluare și zgomot depășeau limita admisă.

27 iul. 2016, 16:02
Intervenţie neobişnuită la un hotel din Mamaia. Mascaţii au ridicat un generator

Problemele legate de Hotelul Histria par să nu se soluționeze pe cale pașnică. Astfel că, în cursul zilei de 27 iulie, polițiștii locali constănțeni, jandarmii, dar și mascații din cadrul S.A.S. au intervenit la unitatea hotelieră pentru a ridica generatorul reclamat în nenumărate rânduri atât de turiști, cât și de conducerea hotelurilor din preajma acestuia. Generatorul se pare că funcționa ilegal, întrucât depășea indicii de poluare și zgomot depășeau limita admisă, potrivit replicaonline.ro.

După acţiunea mascaţilor, însă, reprezentanţii hotelului Histria au adus alt generator în loc. Oamenii legii au precizat că au fost demarate procedurile legale aşa încât joi să fie ridicat şi acest al doilea generator.

La începutul lunii iulie Higyed Ofelia, o arădeancă cazată la hotelul Tomis, a avut parte de o surpriză neplăcută chiar din prima seara de cazare. Nu a putut închide un ochi din cauza generatorului electric ce aparţine hotelului Histria.

Am făcut sesizare la Poliţie, am sunat la Protecţia Mediului. Nu am dormit toată noaptea, am venit în concendiu. Toată lumea cunoaşte situaţia! Nici măcar amendă nu ai cui să-i dai. Nu au vrut să vorbească cu noi. Din martie am rezervare, iar conducerea hotelului care este extraordinară a hotărât că îmi dă o altă cameră. Dar dacă aici poate vine o altă persoană cu un copil?„, spunea femeia la data de 9 iulie.

Între timp, unitatea a intrat în atenția Gărzii de Mediu.

Citeşte şi Fiţa anului pe litoralul românesc, şezlonguri rezervate cu o lună VIDEO