Interviu cu clarvăzătorul care influenţează clima şi alegerile. De patru ani vorbeşte aproape în fiecare zi cu Baba Vanga VIDEO

Albert Ignatenko, omul fenomen care vorbește cu morții și care poate dirija de la distanta clima dar care a si influentat cu puterea gandului alegerile prezidentiale din Slovacia si ale patru tări a stat de vorba cu o echipa România TV.

13 apr. 2019, 14:51
Interviu cu clarvăzătorul care influenţează clima şi alegerile. De patru ani vorbeşte aproape în fiecare zi cu Baba Vanga VIDEO

L-am ajutat pe Rudolf Schuster (n.r. – fost preşedinte al Slovaciei) să ajungă președinte, pe președintele Ucrainiei, Leonid Kucima, și pe încă alții despre care nu am voie să vorbesc. Există confidențialitate, dar, da, lucrez cu oameni de afaceri foarte cunoscuți și chiar milionari csau miliardari„, a declarat pentru România TV Albert Ignatenko, care se află zilele acestea la Bucureşti.

„Spectacolele mele vorbesc despre un ceas mare, care se învârte, și vă arată cum și eu mi-am oprit vârsta biologică. Am 76 de ani, dar arăt de 40. Este pentru prima dată când voi arăta în spectacolele mele cum am facut asta”, mai spune clarvăzătorul. El dezvăluie că vorbeşte zilnic cu persoane care au murit deja: „În fiecare dimineață comunic cu oameni de ștință, cu cel care a fost Nikola Tesla și care îmi dă multe sfaturi. Vorbesc cu Baba Vanga, care de patru ani de zile mă tot învață să fiu mai bun. Îmi vorbește despre inundațiile care vor fi, despre cutremure. Premonițiile s-au schimbat acum! Vanga îmi spune cum pot să alung cutremurele și inundațiile. Vizate sunt Italia, Japonia, Australia. Sper totuși să schimbăm asta„.

Albert Ignatenko a vorbit şi despre România. „Totul depinde doar de gândurile noastre, de acțiunile noastre. Vreau să gândiți mai pozitiv și României îi va merge mai bine. Scopul meu este acela de a nu crea panică chiar dacă văd ceva. Eu văd ceva, dar scopul meu este să îndepărtez tot răul.

Am reușit să înlătur o calamitate foarte mare care venea din Groenlanda. Am îndepărtat acea ploaie puternică. A fost cea mai serioasă lucrare pe care am realizat-o. Am îndepărtat acel taifun în oceanele Americii. Îmi doresc ca în orice țară în care lucrez să vină la conducere doar oameni care își iubesc țara, pământul și vor să o păstreze. Mă rog mult ca oamenii care ajung la conducere să devină oameni buni. Promit să mă rog și mai mult ca „Dacia Veche” să devină centrul Europei și de aici să ponească energia bună, economia puternică, dar și bunătatea„, a mai declarat clarvăzătorul Ignatenko.