Interviu cu mama lui Radu Mazăre. Informaţii în premieră despre fiul ei şi dezvăluiri din istoria familiei VIDEO

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 21:53 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 10:55 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Mazăre, mama lui Radu Mazăre, a acordat un interviu în exclusivitate pe România TV. Ea i-a deschis uşa casei jurnalistului Victor Ciutacu şi i-a destăinut acestuia lucruri neştiute din istoria familiei Mazăre. 

Gabriela Mazăre a relatat episodul plecării fiului ei în Madagascar, povestind cât de grea a fost despărţirea, în condiţiile în care ea este bolnavă de inimă. "Nu ştiu dacă am avut lacrimi, cred că nu, cred că m-am abţinut. Dar m-am gândit dacă eu îmi voi mai vedea vreodată copilul sau nu, pentru că eu eram într-o stare critică de sănătate. Am fost operată în 2008 pe cord deschis, mi s-a pus o valvă biologică, care de regulă ţine 10 ani…

După ce a plecat Radu, eu a trebuit să plec câteva zile în spital, unde m-am operat. Să fac o primă operaţie, ca să mi se schimbe stimulatorul, in ianuarie. În luna februarie am fost operată din nou pe cord, o operaţie foarte complicată. La noi în ţară nu se face, în Germania s-a facut doar în câteva spitale. Nu exista cazuistică studiată ca să ştiu ce tratament urmează să fac. În momentul ăla nu am putut să spun decât ”Mamă, să dea Dumnezeu să te apere şi să-ţi fie bine” şi - în sufletul meu a fost această întrebare - îl voi mai vedea vreodată sau nu?", a spus Gabriela Mazăre.

Ea şi-a vizitat totuşi fiul în Madagascar, în perioada 3-21 aprilie. "Înainte de a pleca mi-a spus: ”Mamă, adu-mi nişte seminţe de roşii din alea bune, de ardei, de nu ştiu ce… vreau să-mi fac o grădină aici”. În concluzie, am plecat cu 5 kg de seminţe de legume, cu 3 kg de arpagic, deci asta am avut eu în bagaj", a mai spus Gabriela Mazăre, la România TV

În opinia mamei lui Radu Mazăre, fostul edil a fost condamnat pentru că a deranjat interese străine şi româneşti, dorind ca Primăria Cosntanţa să aibă participaţiuni în Port. "S-a luptat ca un nebun să primească acţiuni în Portul Constanţa, pentru că în toate porturile din lume oraşele respective primesc participaţii. Iar Constanţa nu a primit până la Radu Mazăre. Acolo sunt nişte interese care depăşesc graniţele României şi a multor forţe din Romaâia. Faptul că el a insistat atât de mult…", mai spune Gabriela Mazăre.

Interviul complet în clipurile de mai jos:

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
familia Mazare Constanta Gabriela Mazare mama lui Radu Mazare Radu Mazăre
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H