Andreea Marin: Timp de 3 ani nu am ŞTIUT de ce BOALĂ SUFĂR. Am găsit rezolvarea în Turcia VIDEO

Andreea Marin a trecut prin momente de cumpănă: timp de trei ani a mers din medic în medic, iar apoi a apelat la mai multe clinici private de peste hotare pentru a i se pune un diagnostic corect. Starea ei de sănătate se înrăutăţise, iar medicii nu reuşeau să o ajute. Salvarea a venit la o clinică din Turcia, potrivit România TV.

17 apr. 2013, 14:33
Andreea Marin: Timp de 3 ani nu am ŞTIUT de ce BOALĂ SUFĂR. Am găsit rezolvarea în Turcia VIDEO

Andreea Marin mărturiseşte ca nu mai reuşea nici să se odihnească noaptea din cauza durerilor. De-abia când a ajuns la clinica din Istanbul a aflat de afectiunea la coloană.

„E deranjat să nu ştii ce te chinuie. Era deja de 2 sau 3 ani de când aveam nişte simptome şi mi se spunea că sunt perfect sănătoasă conform analizelor. Lucrul ăsta nu e tocmai comod. După ce am văzut exemplul Andreei Răducan, ea avea o problemă de sănătate şi nu a reuşit să o rezolve nici în clinici în străinătate. De fapt, nu găsea diagnosticul. Am urmat sfatul ei şi am mers la o oră distanţă la Istanbul unde am descoperit în acelaşi fel, după ani în care problema mea nu era rezolvată, în sensul că nu găseam tratamentul potrivit pentru că nu aveam diagnosticul potrivit, am găsit rezolvarea”, a povestit Andreea Marin.

În Turcia, Andreea Marin a gasit un spital în care s-a simţit ca în propria casă.

„Nu am găsit rezolvarea problemei mele nici la Viena, din păcate, şi nici în Statele Unite. Pur şi simplu nu mi-au găsit diagnosticul. Aici (în Turcia n.r), după o primă consultaţie, au bănuit ce am şi analizele au confirmat bănuiala lor, ceea ce mi-a dat o mare încredere. Apoi am văzut ce înseamnă această mare reţea medicală cu 16 spitale generaliste, cu 12 clinici, cu universitate proprie în care îşi formează oamenii, apoi îi trimit la spitale, să lucreze la spitale din SUA sau să studieze la universităţi precum Harvard şi abia apoi se întorc în Turcia şi lucrează într-un sistem în care există ultimele descoperiri ale tehnicii”, a mai spus fosta Zână a surprizelor.

Andreea Marin a mărturisit că şi-ar dori ca şi în spitalele din România să există aparate şi tehnică de ultimă generaţie.

„Eu cunosc şi medici buni la noi acasă. Dar vedeţi, nu întotdeauna a fi un medic bun e echivalentul rezolvării problemei pentru că dacă medicul nu este ajutat de o tehnică la nivelul pregătirii sale, uneori se vede cu mâinile legate. Nu poate duce rezolvarea mai departe pentru că nu are nivelul tehnic menit să-l sprijine pentru a găsi rezolvarea pentru pacientul său”, a mai spus vedeta.

Dupa ce anul trecut aproape 1000 de români au mers la clinica din Istanbul, reprezentanţii spitalului au decis să deschidă şi în Bucureşti o clinică, prin care să colaboreze cu medicii români.