Interviu cu Tudor Şisu, după ieşirea din închisoare: Acolo au început să vină elitele, lumea bună

Celebrul rapper Tudor Sişu a vorbit într-un interviu despre cum a fost viaţa lui după gratii. Rapperul a vorbit şi despre Sorin Ovidiu Vîntu, pe care-l admiră pe motiv că a dat dovadă de caracter şi vrea să îşi ispăşească pedeapsa până la capăt.

23 iul. 2013, 08:16
Interviu cu Tudor Şisu, după ieşirea din închisoare: Acolo au început să vină elitele, lumea bună

Aflat de două luni în libertate, cântăreţul a vorbit despre cum s-a văzut de după gratii încarcerarea unor persoane publice ca Adrian Năstase sau Sorin Ovidiu Vântu. Rapperul Tudor Sişu a vorbit într-un interviu acordat ziarului Adevărul despre viaţa lui după gratii. Cântăreţul a povestit cum la un moment dat a simţit că trăieşte într-un loc al elitelor.

Citeşte şi Sişu, ELIBERAT condiţionat din închisoare VIDEO

În ultimul timp, eu unul mă gândeam că nu mai e locul meu acolo, că deja e lumea bună aici, înţelegi? Deja au venit sau sunt pe cale să vină elitele societăţii noastre româneşti„, a declarat Sişu. 

Sişu spune că deţinuţii au avut de suferit în urma încarcerării celebrităţilor la penitenciarul Jilava.

Dacă stau să mă gândesc şi la puşcărie am avut de suferit din cauza lor indirect. Nu numai eu, ci şi restul deţinuţilor. Iarna trecută, când trebuia să fie pus în libertate prim-ministrul, a fost o problemă cu termenul din instanţă, că a durat mai mult. Eliberarea condiţionată a unui om arestat dura trei luni în loc de şapte zile, cum ar fi normal. Îţi dai seama că oamenii simţeau o frustrare„, a adăugat el.

Cât despre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, rapperul spune că deşi nu îl cunoaşte personal, îi admiră caracterul.

Citeşte şi Sişu s-a căsătorit în penitenciarul Colibaşi. Vezi cine e aleasa GALERIE FOTO

Nu-l cunosc personal, l-am văzut de două ori, dar pot să spun că a dat dovadă de caracter cand a spus că el stă până la capăt„, a povestit artistul.

Prima dată, Tudor Sişu a fost arestat pentru consum de droguri în 2003 şi condamnat la trei ani de închisoare. La şase luni de la eliberarea conditionată din 2005 a fost arestat pentru deţinere de droguri şi în 2011 a primit încă o condamnare definitivă la patru ani de închisoare.