INTERVIU. Dumitru Dragomir nu se satură de scandaluri: Fără stres nu pot să trăiesc

Meciurile din Liga 1 nu vor mai fi amânate nici dacă vine "potopul lui Noe" a spus preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru RTV.NET. Referitor la o posibilă retragere  din fotbal,  Dragomir a spus că "orice om mai şi îmbătrâneşte", dar el nu se va sătura de scandal nici peste 25-30 de ani.

23 feb. 2012, 10:30
INTERVIU. Dumitru Dragomir nu se satură de scandaluri: Fără stres nu pot să trăiesc

Reporter: În ultima vreme aţi vorbit despre o posibilă retragere? Ce v-a făcut să vă gândiţi la asta? Aţi obosit de la atâtea scandaluri?

Dumitru Dragomir: Orice om mai şi îmbătrâneşte. Nu mă satur de scandal nici peste 25-30 de ani, eu am viaţă lungă. Scandalurile, de fapt, fac parte din viaţa noastră. Fără stres nu pot să trăiesc.

Reporter: Cum comentaţi faptul că fostul ofiţer de presă, Adrian Ionescu, spune că vă dă în judecată pentru că l-aţi dat afară pe motiv că nu a ieşit la deszăpezit?

Dumitru Dragomir: Eu nu am post de ofiţer de presă la LPF, a fost pe alt post care s-a desfiinţat din cauza crizei, nu mai avem bani. Nu are nicio legătură cu faptul că nu a ieşit la deszăpezire. Aia era o nesimţire, iar pentru nesimţire nu l-am dat afară.

Reporter: Vi se pare normal ca arbitrii să se revolte pentru că li s-a înjumătăţit baremul?

Dumitru Dragomir: Mi se pare anormal că într-o ţară în care salariul minim este de 6-7 milioane lei vechi, ei primesc peste 30 de milioane săptămânal şi încep să se vaite. Dar mă rog, nu e treaba mea. Comitetul Executiv a hotărât acest lucru la o propunere a noastră, a Ligii. Nu să se înjumătăţească baremurile, ci să se ia bonusul dat de noi, de Ligă. Noi nu am redus baremurile, ne-am luat bonusurile înapoi.

Reporter: Credeţi că este corectă decizia UEFA de a interzice membrilor CCA să  fie colaboratori ai unor emisiuni tv?

Dumitru Dragomir: UEFA şi FIFA interzic în toată omenirea acest lucru, numai la noi se făcea. Mi se pare absolut normal, sunt întru totul de acord cu FIFA şi UEFA.

Reporter: Mai există posibilitatea amânării meciurilor în caz de ninsori sau dacă terenurile vor fi impracticabile?

Dumitru Dragomir: Se amână o singură etapă. Acum poate să vină şi potopul lui Noe, că nu mai amânăm nimic. Dacă vor fi terenurile îmbibate de apă, înseamnă că au fost proşti organizatori, nu şi-au scos zăpada la timp.

Reporter: Cine credeţi că va câştiga campionatul?

Dumitru Dragomir:
Campioană o să fie una dintre Steaua, CFR Cluj, Dinamo şi Rapid.