Interviu emoţionant: „Soarta a fost foarte crudă pentru Mihaela Runceanu” VIDEO

Rudele regretatei Mihaela Runceanu între bucurie şi o amară tristeţe. Artista ar fi împlinit mâine 59 de ani, iar la Buzău a avut loc cea de-a trei ediţie a festivalului care îi poartă numele şi care este organizat chiar de tatăl câtăreţei. Pentru prima oară, mama Mihaelei Runceanu, Elena, a vorbit pentru România TV despre durerea care o macină de atâţia ani.

04 mai 2014, 10:57
Interviu emoţionant: „Soarta a fost foarte crudă pentru Mihaela Runceanu” VIDEO

Elena Runceanu, mama regretatei cântăreţe, nu a lipsit de la niciun spectacol, dedicat fiicei ei. La un moment dat, emoţiile au copleşit-o pe bătrână şi a ieşit din sală.

„Nu a fost sa fie! Soarta a fost foarte crudă pentru Mihaela! Mie îmi vine foarte greu să vin încoace. Gândul ei era foarte mult îndreptat către copiii aştia”, a declarat pentru România TV mama Mihaelei Runceanu.

Pe 4 mai, regretata cântăreaţă Mihaela Runceanu ar fi împlinit vârsta de 59 de ani.

Mihaela Runceanu a fost ucisă în 1989. Criminalul Daniel Ştefănescu a făcut doar 17 ani de puşcărie deşi condamnarea a fost de 25 de ani de închisoare. El provine dintr-o familie de oameni influenţi din perioada regimului Ceauşist.

Peste 80 de copii şi tineri din toată ţara au participat, în acest weekend, la Buzău, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de muzică uşoară „Mihaela Runceanu”.