Întorsătură de situație în cazul activistului bătut de față cu Poliția: „Eu aici în Buzau sunt o victimă a statului român”

Activistul din Buzău, care a fost agresat în prezența polițiștilor, susține că oamenii legii sunt în complicitate cu răufăcătorii și că singura opțiune este să se apere singur.

13 iun. 2021, 15:47
Întorsătură de situație în cazul activistului bătut de față cu Poliția: „Eu aici în Buzau sunt o victimă a statului român”

Activistul din Buzău, pe nume Nițu Robert Gabriel, a declarat că în incidentul de la Galați, în care a fost urmărit și apoi bătut de față cu Poliția, ar fi implicați și oamenii legii care îi apără de fapt pe infractori.

Bărbatul a precizat că în zona unde locuiește, comuna Cernătești, el este o victimă a Statului român și că singura lui soluție este să se apere singur.

„Eu aici în Buzau sunt o victimă a statului Român. Nu auziți de la trei metri, nu auziți? Au stat când au văzut că mă măcelaresc și au lăsat să fiu măcelărit. Pentru mine Poliția nu există.”, a declarat activistul.

Activistul a fost urmărit şi bătut în trafic de trei indivizi chiar sub privirile polițiștilor

Activistul

a fost bătut chiar sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor, cărora le ceruse ajutorul. Conflictul a izbucnit din cauză că bărbatul a vrut să arate publicului și autorităților, cum comercianții ilegali de pui vii își desfășoară activitatea, nestingheriți.

Agresorii au încercat să îl scoată cu forța pe activist din mașină, însă acesta a blocat ușile, indivizii au rupt apoi oglinda și au spart luneta autoturismului. În clip este surprins chiar și momentul în care bărbatul oprește mașina în dreptul unor polițiști și le povestește prin ce a trecut, cerând ajutorul.

„Cum e posibil așa ceva. Vedeți că vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog. Nu mai am nici geam.”, le spune Robert Niță, oamenilor Legii.

Agresorii au început apoi să-l urmărească pe bărbat, chiar și după ce acesta a pornit mașina.

,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”, spune activistul într-o filmare.