Intrarea care îţi inspiră teama dezvăluie secrete despre personalitatea ta. Alegerea ta te descrie perfect

Atunci când ne confruntăm cu cele mai mari frici ale noastre, putem descoperi lucruri interesante despre noi înşine şi despre ceea ce ne rezervă viitorul. Alege de mai jos peştera care te îngrozeşte cel mai tare şi vei afla lucruri nebănuite despre tine conform unui test de pe secretele.com.

11 sept. 2015, 14:47

Pe care dintre intrări nu te-ai încumeta să te aventurezi?

Vezi mai jos imaginile, alege imaginea care te îngrozeşte cel mai tare şi vezi ce spune despre tine.

Intrarea nr. 1

Daca ai ales pestera de gheata ca fiind cea mai neprimitoare, acest lucru se datoreaza, cel mai probabil, faptului ca esti insetat de caldura emotionala. Detesti singuratatea, si numai ideea de izolare este de ajuns sa iti provoace nefericire si frustrare.

A-ti fi teama de aceasta pestera poate fi de fapt un lucru pozitiv. Inseamna ca viata te-a adus deja in locul pe ti-l doreai, si ca te simti impacat cu mersul lucrurilor. Daca esti celibatar(a), poate ca ar fi timpul sa indraznesti sa intri totusi in pestera. Curajul ti-ar putea fi rasplatit, atat timp cat te inconjori de oamenii potriviti. Iesi mai des la o bere cu prietenii, si nu-ti fie teama sa cunosti oameni noi.

Intrarea nr. 2

Daca acest tunel sinistru ti-a dat fiori, e semn ca ar trebui sa te imbarci intr-o calatorie a mintii, a spiritului si a trupului. Apa tulbure este simbolul unei minti incetosate, sovaielnice, in timp ce pestera intunecata reprezinta un viitor incert. Poate ca a sosit timpul sa iesi din zona ta de confort si sa faci lucruri noi, cum ar fi sa practici exercitii de meditatie.

Citeşte şi Testul PRIZEI: Imaginea care trădează trăsături surprinzătoare

Intrarea nr. 3

Daca ti-e teama sa intri in aceasta cladire subreda, e semn ca te simti puternic si sigur pe tine. Chiar si asa, probabil ca ai tendinta de a supra-analiza lucrurile, asa ca ti-ar prinde bine ceva mai multa spontaneitate. In plus, poate ca e momentul sa te rupi de o parte din poverile pe care le duci in spate de ani buni.

Intrarea nr. 4

Ti s-a parut o imagine de cosmar? Daca da, atunci inseamna ca ai multa iubire de impartasit. Iei toate deciziile cu inima. Te sperie ideea unor deziluzii pe plan sentimental si a unui camin destramat. Dar stii cum e, culegi ceea ce semeni: nu te teme sa investesti iubire si vei avea parte de aceleasi roade.

Intrarea nr. 5

Nu-i de mirare daca imaginea asta te-a facut sa te infiori. Cu siguranta ca ideea de necunoscut pe care ti-o inspira te-a zguduit cel mai tare. Si, odata cazut(a) aici, nu prea are cine sa te mai ajute. Alegerea ta e un semn ca esti deosebit de circumspect(a) si de precaut(a). Ti-e teama sa-ti asumi riscuri de teama ca, daca lucrurile iau o intorsatura rea, nu mai exista cale de intoarcere. E timpul sa iti iei inima in dinti si sa te avanti mai increzator/increzatoare in directia visurilor tale.

Intrarea nr. 6

Fiind un explorator prin definitie, vizuina iepurelui mi s-a parut mai degraba incitanta decat infricosatoare. Daca tie, in schimb, ti-a inspirat teama, e semn ca nu stii ce vrei cu adevarat de la viata. Imaginea subterana sugereaza faptul ca ai multe laturi, ganduri si idei pe care trebuie sa le lasi sa iasa la suprafata. Ingaduie-le sa fie descoperite; incearca sa iti pui ideile pe hartie si sa trasezi mai clar ceea ce consideri ca ar putea fi rolul si menirea ta in viata.

Intrarea nr. 7

Daca aceasta intrare iti evoca o scena din The Walking Dead, atunci inseamna ca pui mare pret pe viata ta si vrei sa o traiesti din plin. Acest spatiu simbolizeaza gandurile adanc ingropate in subconstient, precum amintirile reprimate. De asemenea, reprezinta teama ta de a incepe o noua etapa a vietii. Te-ai lovit de schimbari care te sperie?

Intrarea nr. 8

Ultima noastra pestera are toate motivele sa te ingrozeasca. Intrarea catre ea este de un albastru viu, care simbolizeaza cerul si marea. Numai ca odata intrat(a) in pestera, te cufunzi in intuneric. E greu sa iti mentii limpezimea intr-un astfel de spatiu. Poate ca pui prea mult pret pe strictete si precizie. Esti o persoana ambitioasa si foarte muncitoare, dar aceasta latura te poate priva de multe experiente de viata pozitive. Poate ca e timpul sa iei o pauza si sa pleci intr-un scurt concediu. Fa tot ce-ti sta in putere sa alungi putin rutina vietii cotidiene.

„Pestera in care ti-e frica sa patrunzi ascunde comoara pe care o cauti.” – Joseph Campbell.

Citeşte şi TEST: Tiparul ASCUNS pe care îl respectă CREIERUL tău