Intrarea lui Venus în Gemeni. afectează unele zodii. Vezi cine va suferi în dragoste

La începutul acestei luni, Venus intră în Gemeni, ceea ce predispune la curiozitate şi comunicare. Deşi pare că Venus în Gemeni vine cu bună dispoziţie şi dezvoltarea ramurii comunicării, 3 dintre zodii vor fi afectate de intrarea lui Venus în Gemeni şi vor suferi din dragoste.

15 iul. 2017, 05:50
Intrarea lui Venus în Gemeni. afectează unele zodii. Vezi cine va suferi în dragoste

Uite cum va fi afectată fiecare zodie în parte de intrarea lui Venus în Gemeni!

Berbec

Fenomenul astrologic din această perioadă îi face pe nativii zodiei Berbec să îşi analizeze mai bine viaţa. Este pus sub semnul întrebării stilul de viaţă, dar şi alimentele consumate. Nativii trebuie să aibă mai multă grijă la acest lucru şi să-şi analizeze mai bine alimentaţia. Din fericire, stelele îi vor ajuta să se concentreze mai mult asupra sănătăţii. Prin urmare, activităţile care se axează pe sănătate sunt încurajate în această perioadă.

Taur

Următoarea perioadă vine cu schimbări numeroase în viaţa Taurilor. Relaţiile lor vor evolua, chiar şi cele cu prietenii. Nativii trebuie să ţină cont de personalitatea puternică şi să permită altora să se exprime. Le este recomandat să încerce să fie vigilenţi şi să nu îşi impună întotdeauna părerea în faţa altor persoane. Este un context bun pentru consolidarea unor relaţii profesionale, dar şi a celor personale. Le este recomandat să se împace cu cei cu care s-au certat pentru că este contextul astral perfect pentru asta.

Gemeni

Unii oameni au tendinţa de a fi prea timizi. Aproape că îşi cer scuze pentru faptul că sunt vii. Pentru ei este esenţial să păstreze un anonimat şi o expunere cât mai mică. Tendinţa lor de a crede că sunt mici şi neînsemnaţi este total greşită. Au nevoie de mai multă siguranţă, pentru că există foarte multe lucruri interesante la ei, pe care trebuie să le scoată la suprafaţă. Din cauza felului de a fi, nativii zodiei Gemeni sunt predispuşi la drame în dragoste. Indiferent de cât de mult şi-ar dori să aibă o relaţie perfectă, nu reuşesc să găsească un partener cu care să împărtășească aceleaşi sentimente. Atunci când trec printr-o despărţire, le este foarte greu să depăşească momentul.

Rac

Intrarea lui Venus în Gemeni îi transformă pe nativii zodiei Rac în adevăraţi maeştri ai seducţiei. De ceva timp, aceştia reuşesc să atragă foarte mulţi oameni lângă ei. Se pare că nimeni nu poate rezista farmecului lor. Le este recomandat să fie atenţi şi să rămână vigilenţi, chiar dacă apreciază luxul. Aceştia pot realiza tot ce şi-au propus, doar să îşi stabilească foarte bine priorităţile. Tendinţa de a-şi susţine opiniile cu încăpăţânare le poate afecta relaţiile cu cei din jur.

Citeşte mai mult pe divahair.ro.