Întrebări jenante despre trup şi frumuseţe

Cu toţii avem anumite întrebări referitoare la felul în care arătăm pe care nu îndrăznim să le punem nici măcar celor mai apropiaţi prieteni. "De ce apar coşurile pe fund?" şi "Cum scap de micile bube de la subraţ apărute după ras?" sunt doar două dintre ele.

13 iul. 2013, 09:22
Întrebări jenante despre trup şi frumuseţe

1. De ce am o singura spranceana?

Persoanele cu asa-zisa spranceana unica sunt cele carora le creste par si in portiunea dintre sprancele, pe lungimea superioara a nasului. Pensatul sau chiar epilatul sunt optiuni bune pentru a scapa de spranceana unica. Mai mult, sunt si recomandate pentru ca chipul omului este frumos prin simetrie. Doi ochi necesita doua sprancene. Motivul cel mai des intalnit pentru care uneori creste o spranceana continua tine de genele dobandite din familie.

2. Celulita dispare oare cu ceva?

Impotriva celulitei femeile au demarat un razboi crunt, dar fara prea multe rezultate. Celulita castiga. Ei bine, este foarte greu sa scapi de aspectul de coaja de portocala aparut din cauza celulitei. Motivul: celulitata este conditionata de o multime de factori. Nu trebuie sa fii neaparat supraponderala sau grasa ca sa ai celulita, si manechinele au. Intr-adevar, exercitiile fizice ajuta la reducerea ei, la fel ca si curele de dezintoxicare. Cremele anticelulitice pot ajuta si ele la estomparea aspectului de coaja de portocala. Alimentatia sanatoasa conteaza la randu-i foarte mult. Toti acesti factori constituie, de fapt, stilul de viata al unui om. In esenta, ca sa scapi de celulita trebuie sa-ti schimbi total stilul de viata si sa renunta la cele mai mici si mari vicii, de la briosa de langa cafea tigara de dupa.

3. De ce am cosuri pe fund?

Ati fi surprinsi cat de multe persoane au mici cosuri pe fese? Micile buburuze nu sunt de fapt cosuri, ci o conditie medicala total inofensiva, doar inestetica, denumita keratosis pilaris, care se manifesta prin mici proeminente albe si rosiatice pe fese, din perioada adolescentei pana la aproximativ 30 de ani. Un gomaj usor si o crema antiiritanta si hidratanta usoara poate remedia problema inestetica. Atentie insa la lenjeria intima si la vestimentatie! Orice atinge fesele ar trebui sa fie dintr-un material din fibra naturala, nu sintetica, pentru ca micile „cosuri” se pot mari.

4. De ce mi-apar micile bube de la subrat dupa ras?

Micile proeminente, uneori rosiatice, care apar dupa ras sunt de fapt fire de par care cresc incolacit sub piele. Motivul pentru care cresc astfel este ca, in timp ce este ras par, lama face ca varfurile firelor de par sa devina oblice si ascutite, putand astfel sa patrunda mai usor inapoi in piele si sa creasca firul de par in interior.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Întrebări nebuneşti despre sex. Mai mare înseamnă mai bun?