ÎNTREBĂRI STÂNJENITOARE cu RĂSPUNSURI UIMITOARE: De ce au bărbaţii ERECŢIE dimineaţa

Există numeroase întrebări pe care fiecare om şi le pune dar la care nu găseşte un răspuns de unul singur şi este stânjenit să îi întrebe pe alţii pentru a afla răspunsul. Acesta este şi cazul întrebărilor de mai jos care acoperă mai multe "minuni" ale corpului uman.

31 ian. 2015, 18:02
ÎNTREBĂRI STÂNJENITOARE cu RĂSPUNSURI UIMITOARE: De ce au bărbaţii ERECŢIE dimineaţa

De ce cafeaua de dimineaţă te face să mergi la baie

Este cunoscut faptul că doar câteva guri de cafea în cursul dimineţii te trimit direct la baie. Conform cercetătorilor acest lucru se întâmplă la mai mult de 50% dintre oamenii care consumă cafea. Astfel, cafeaua stimulează contracţiile muşchilor intestinului gros pe toată distanţa acestuia. Astfel, dacă există resturi în intestin, cafeaua îi spune corpului să le elimine.

De ce au bărbaţii erecţie dimineaţa

Cu toate că ştiinţa are o poziţie fermă cu privire la erecţiile de dimineaţă, există numeroase teorii extrem de interesante. Erecţia de dimineaţa, cunoscută ştiinţific sub numele de tumescenţă peniană nocturnă. Acest lucru este perfect normal şi un bărbat sănătos are între trei şi cinci erecţii indiferent de visele pe care le are. Astfel, se pare că organismul porneşte erecţiile nocturne şi umple cu sânge cele două părţi asemenăntoare unor bureţi din penis, cele care produc erecţia pentru a preveni urinarea pe timpul nopţii şi disfuncţiile erectile. Spus în alt mod, organismul face teste ale penisului pe timpul nopţii.  

Poţi să mori de bătrâneţe?

Conform oamenilor de ştiinţă, acest lucru este imposibil. În timp ce fiecare celulă vie are un ciclu de viaţă prestabilit, niciun organism nu moare deoarece celulele lui sunt prea bătrâne. Cu toate acestea, ele slăbesc şi duc la oprirea sau funcţionarea necorespunzătoare a unui organ. Mai mult, ele nu pot lupta împotriva unor boli sau răni care de abia ar afecta o persoană tânără, însă pot fi fatale pentru un bătrân.

De ce penisurile se strâmbă spre stânga sau spre drepta când sunt în erecţie

Chiar dacă mulţi spun că acest lucru are legătură cu masturbarea, cercetătorii cred că aproape toţi bărbaţii sănătoşi au penisul înclinat într-o anumită direcţie atunci când este în erecţie. Inedit este faptul că direcţia de curbare este dată de ligamentul care înconjoară corpul caverousum, cunoscut sub numele de Tunica Albuginea. Astfel, inclinaţia penisului este dată de diferenţa de elasticitate dintre cele două camere poroase ale organului sexual masculin. 

De ce au bărbaţii sfârcuri

Aceasta este o întrebare la care mulţi au încercat să afle răspunsul, iar acesta a fost descoperit târziu. Cercetătorii spun că fiecare embrion începe să se dezvolte în uter având sexul feminin. Astfel, în primele săptămâni atunci când se dezvoltă fetusul, apare totul, de la organe la sfârcuri. De abia după 60 de zile apare şi hormonul masculin testosteron pentru cei care au cromozomul Y, reuşind în acest mod să schimbe activitatea celulelor din creier şi organele genitale.