Inundaţii în Bistriţa din cauza ploilor torenţiale

Furtuna de joi noaptea din municipiul Bistriţa a dus la inundarea mai multor străzi, curţi şi beciuri, cantitatea de apă căzută depăşind 40 de litri pe metru pătrat.

31 mai 2013, 07:06
Inundaţii în Bistriţa din cauza ploilor torenţiale

Pompierii militari şi cei voluntari au intervenit pe mai multe străzi din municipiu, unde sistemul vechi de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa a inundat carosabilul şi a pătruns în curţile şi beciurile oamenilor, scrie Agerpres.

Din cauza ploii torenţiale, meciul de fotbal dintre Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna, care ar fi trebuit să se dispute joi seară, a fost întrerupt în minutul 13, la scorul de 0-0, şi va fi reluat vineri, de la ora 14,15.

Conform datelor furnizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA), ploi torenţiale s-au înregistrat în întreg judeţul, cantitatea de apă depăşind 30 de litri pe metru pătrat la Teaca, Viile Tecii şi Domneşti, însă nu s-au înregistrat depăşiri ale cotelor de atenţie pe râuri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o informare meteorologică de grindină, ploi torenţiale şi vijelii, valabilă în toată ţara până vineri, ora 18.00.

Citeşte şi Alertă în Capitală din cauza vremii. Cum se pregătesc autorităţile pentru furtuni