ÎNVAŢĂ să CITEŞTI şi să INTERPRETEZI AURA propriului CORP

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi placă de cineva, înainte să staţi de vorbă şi să vă cunoaşteţi îndeaproape? Ei bine, fără să îţi dai seama, ai "văzut" aura acelei persoane, ai simţit că emană o energie pozitivă care te-a atras din prima clipă şi te-a făcut să capeţi încredere în ea.

10 dec. 2014, 12:55
ÎNVAŢĂ să CITEŞTI şi să INTERPRETEZI AURA propriului CORP

Aura corpului uman a fost descrisă din timpuri străvechi în toate culturile de pe pământ, scrie unica.ro. În India, se vorbeşte de mii de ani despre Chakre, centrele energetice ale corpului. Vindecătorii din China antică se foloseau de Chi, energia care înconjoară corpul, pentru a aduce alinare celor bolnavi. Pitagora, celebrul filosof din Grecia antică, vorbea şi el despre corpul luminos care poate să vindece corpul fizic.

Citeşte şi Spune-mi ce visezi ca să-ţi spun de ce boală suferi

Studiile din ultimii ani au demonstrat că toate fiinţele vii sunt formate şi emană în jurul lor o anumită energie pe care, însă, nu o putem percepe cu ochiul liber.

Semnificaţiile aurei

Forma, culorile şi strălucirea aurei sunt influenţate puternic de starea de sănătate şi de starea sufletească, inclusiv de odihna, de alimentaţia şi de obiceiurile unei persoane. Cine poate citi aura unui om, poate afla o mulţime de informaţii despre personalitatea lui, despre trecut şi despre gândurile şi sentimentele pe care le ascunde. Mărimea şi intensitatea luminoasă a aurei este în permanentă schimbare, în funcţie de starea noastră spirituală.

O aură bine conturată, strălucitoare, dominată de culori pastelate şi deschise, arată un suflet deschis şi sincer, un caracter integru şi un organism sănătos. Dacă aura se restrânge şi capătă culori închise şi şterse sau pete murdare, ea trădează un organism bolnav şi un suflet chinuit care trece prin necazuri.

Cum poţi citi aura propriului corp

Pune palma cu degetele răsfirate pe o coală de hârtie albă. Ai grijă ca, în camera în care te afli, să fie lumină naturală. Fereşte-te de soare sau de becurile aprinse. Concentrează-te asupra degetelor, iar după câteva minute vei observa în jurul lor cum apare un contur diafan şi colorat în anumite nuanţe. Nu te descuraja dacă nu vezi nimic la început. Pe măsură ce reuşeşti să te concentrezi asupra energiei pe care o emană corpul tău, vei percepe aura care te înconjoară.
Sufletul senin întăreşte aura corpului

Înainte de toate, suferinţele sufleteşti şi sentimentele negative sunt cele care slăbesc strălucirea aurei. Chiar dacă treci prin perioade dificile, păstrează-ţi încrederea în tine. Meditaţia profundă, lăsând la o parte toate gândurile negative şi sâcâitoare, te va ajuta să îţi echilibrezi câmpul energetic. O aură strălucitoare şi puternică te va proteja de problemele de sănătate şi îţi va da acel echilibru sufletesc de care ai nevoie în momentele de cumpănă.
Interpretarea culorilor

Citeşte şi De ce unii oameni plâng când sunt fericiţi

ROŞU: culoarea puterii, a pasiunii şi a voinţei. O nuanţă închisă de roşu trădează un temperament

mai nervos şi impulsiv. În general, roşu este specific persoanelor active, dinamice, dar şi nesăbuite.

VIOLET: este culoarea sufletelor neliniştite, care caută toată viaţa să atingă obiective tot mai îndrăzneţe. Sunt persoane practice, cu abilităţi deosebite în domeniul financiar. Nuanţele închise arată obstacole mari în calea lor şi sentimentul că nu sunt pe deplin înţeleşi de cei din jur.

GALBEN: înseamnă optimism, încredere în sine şi o activitate mentală superioară. Aura dominată de culoarea galbenă arată un spirit înalt, înclinat spre învăţătură şi înţelept. Galben strălucitor înseamnă că ştii cum să ai grijă de tine, iar galben închis trădează timiditatea.

VERDE: este culoarea simpatiei, a armoniei şi a calmului sufletesc. Verdele luminos este specific celor
care ştiu să vindece, să aline sufletele rănite şi să ofere sprijin. Nuanţele închise de verde denotă, însă, nesiguranţa în propriile forţe.

PORTOCALIU: este specific unui suflet cald şi grijuliu, unui spirit creator şi liber. Nuanţele mai închise reprezintă mândria şi vanitatea, în timp ce nuanţele deschise şi strălucitoare arată un caracter echilibrat şi
controlat. Petele portocalii pot fi un semn al bolilor de rinichi.

ALBASTRU: simbolizează liniştea şi echilibrul. În special, albastrul cobalt este o culoare deosebită
pentru aură, deoarece ea arată că ţi-ai descoperit menirea şi îţi vei îndeplini destinul. Albastrul spălăcit arată mai degrabă tendinţa spre singurătate, izolare, depresie.

Petele întunecate: avertizează asupra viciilor, asupra problemelor pe care ţi le creezi singură din neatenţie sau lipsă de prevedere.

Petele strălucitoare: sunt semnele unui spirit creator, care poate lucra spre binele omenirii şi poate aduce schimbări semnificative în viaţa celor din jur.