Învățătoare bătută de mama unei eleve la o școală din municipiul Botoșani

Poliția s-a sesizat după ce o învățătoare a fost bătută de mama unui eleve. Incidentul s-a petrecut în incinta Școlii numărul 1 din municipiul Botoșani.

27 ian. 2023, 13:15
Învățătoare bătută de mama unei eleve la o școală din municipiul Botoșani

Învățătoare bătută de mama unei eleve în Botoșani. O femeie în vârstă de 32 de ani a lovit-o pe învățătoarea fiicei sale cu care a intrat într-un conflict în incinta Școlii numărul 1 din municipiul Botoșani, scrie botosaneanul.ro. Femeia i-ar fi reproșat cadrului didactic că îi neglijează fiica la orele de curs și uneori are un comportament agresiv cu fetița.

Citește și: Structura anului școlar 2023 – 2024, pusă în dezbatere publică de Ministerul Educației. Prima zi de școală va fi 11 septembrie, se păstrează împărțirea pe module de studiu

Incidentul de la școala din Botoșani a ajuns în atenția Poliției în urma unui apel la numărul unic de urgență 112. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Citește și: Burse 2023. Se majorează bursele de performanţă, dar nu pentru toţi elevii

De asemenea, femeia în vârstă de 32 de ani a fost sancționată contravențional deocamdată cu amendă în valoare de 200 de lei.

Incidentul a fost adus la cunoștință și Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani.