Învăţătoarea contrabandistă din Huşi, dirijată de soţ din puşcărie

Dezvăluiri şocante din dosarul învăţătoarei care a fost prinsă în Vama Albiţa cu maşina ticsită cu ţigări de contrabandă. Femeia, care a fost trimisă acum în judecată, era dirijată cum să acţioneze tocmai din puşcărie, de către soţul interlop. Au apărut şi stenograme incendiare din dosar, care arată cum negocia femeia cu traficanţii, informează România TV.

11 iun. 2016, 04:55
Învăţătoarea contrabandistă din Huşi, dirijată de soţ din puşcărie

Învăţătoarea contrabandistă este soţia liderului interlopilor din Huşi. Bărbatul îşi coordona soţia în ceea ce priveşte contrabanda cu ţigări de după gratii. Acesta a fost închis după ce a pus la cale un jaf de proporţii în Adjud.

Blonda sexy coordona o adevărată reţea de traficanţi sub îndrumarea directă a soţului ei. Aceasta aducea ţigările din Republica Moldova sau din diferite depozite din Suceava, le punea în colete şi le trimitea în Anglia. Pe colete erau trecute nume fictive.

La domiciliul traficanţilor, anchetatorii au descoperit ţigări, armament, alcool, maşini şi ţigări cu canabis. De asemenea, blonda sexy este acuzată şi de trafic de minori, după ce şi-a vândut propria prietenă în vârstă de 17 ani patronului unui club de noapte din Italia.

Citeşte şi O învăţătoare din Vaslui este cercetată sub control judiciar pentru contrabandă cu ţigări