Învăţătorul din Brăila dat dispărut în urmă cu două săptămâni, găsit mort în apele Dunării

Învăţătorul din Brăila, dat dispărut de familie în urmă cu două săptămâni, după ce a plecat de la cursuri şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsit mort în apele Dunării, în zona localităţii Grindu din judeţul Tulcea.

27 nov. 2013, 18:40
Învăţătorul din Brăila dat dispărut în urmă cu două săptămâni, găsit mort în apele Dunării

Învăţătorul de 56 de ani a fost găsit mort în apele fluviului Dunărea, în zona localităţii tulcene Grindu de către poliţişti, după două săptămâni de la sesizarea dispariţiei acestuia, informează Mediafax.

La acţiunea de căutare a bărbatului au participat poliţişti brăileni şi angajaţi de la Postul de Poliţie Transporturi Navale Măcin. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Tulcea, unde a fost identificat după semnalmente, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte de către membrii familiei.

Cadavrul învăţătorului a fost găsit marţi, iar identificarea acestuia s-a făcut miercuri.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL. Un învăţător, bătut şi umilit de elevi, a dispărut fără urmă

În 13 noiembrie, fiica învăţătorului, în vârstă de 27 de ani, a sesizat Poliţia Judeţeană Brăila, că tatăl său a dispărut în 12 noiembrie, în jurul orei 13.00, după terminarea cursurilor, acesta predând la o şcoală generală din Brăila.

Din cercetările făcute de poliţişti a rezultat că, după terminarea cursurilor, bărbatul a plecat din unitatea de învăţământ unde profesează într-o direcţie necunoscută.

Oamenii legii au mai stabilit că învăţătorul locuia împreună cu fiul său, care, în ziua dispariţiei tatălui, când a revenit la domiciliu, a găsit pe masa din sufragerie cartea de identitate a acestuia, un card bancar şi un bilet lăsat de acesta, în care era notat codul PIN al cardului.