Invazie de şobolani în parcul Cişmigiu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Invazie de şobolani în Capitală la doar doi paşi de un loc de joacă frecventat de mii de copii. Parcul Cişmigiu a devenit raiul rozătoarelor, iar cei care-l administrează îşi recunosc neputinţa. Ei spun că au încercat să-i omoare, însă şobolanii rezistă. 

27 oct. 2015, 14:47
Invazie de şobolani în parcul Cişmigiu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Şobolanii par o specie protejată în parcul Cişmigiu, informează România TV. Copii admiră lebedele şi răţuştele mandarine de pe marginea lacului, dar exclamă tot mai des „mamă, uite şoricelul”. Cei care se ocupă de curăţenia din parc s-au obişnuit să vadă rozătoare la tot pasul.

Citeşte şi Surpriză de proporţii a unor muncitori care dărâmau o casă. Ce au găsit sub ciment i-a lăsat mască VIDEO

„Da, se plimbă, da! I-am văzut şi eu ieri. I-am şi filmat”, a spus o angajată a parcului în faţa camerei ascunse. Femeia care administrează parcul Cişmigiu recunoaşte că e depăşită de situaţie.

„Vă daţi seama, colcăie tot Bucureştiul. Subsoluri, e un parc care are în împrejurimi numai clădiri vechi, restaurante. Ştim şi noi, dar n-avem ce să facem. Am pus şi cioburi pisate, dar degeaba. Sunt foarte rezistenţi. Firma 3 D face deratizare. Au venit acum o lună şi nu au putut acţiona datorită păsărilor. Sunt foarte mulţi şobolani şi nu se pot pune acum, până…deci noi trebuie să ducem la adăpost păsările şi atunci ne ocupăm de zonă”, a spus administratorul parcului Cişmigiu.