Invenţie din Liga a 5-a, în presa internaţională. Un jucător, scos din teren cu roaba cu motor VIDEO

Scene de cascadorii râsului au avut loc la un meci de fotbal din liga a 5-a, din România. Un jucător s-a accidentat şi a fost scos de pe teren cu o roabă cu motor, o invenţie brevetată de un locuitor al satului Urseni (jud. Timiş), acolo unde a avut loc partida.

22 apr. 2013, 14:19
Invenţie din Liga a 5-a, în presa internaţională. Un jucător, scos din teren cu roaba cu motor VIDEO

Cine se îndoia de faptul că fotbalul din divizia a 5-a din România nu a fost atins de tehnologie se înşeală amarnic, o fază petrecută la meciul dintre Timişul Urseni şi Universitatea Politehnica Timişoara făcând înconjurul lumii.

Potrivit ProSport, pentru o acţiune mai eficientă a medicilor, în cazul jucătorilor accidentaţi, un localnic din Urseni a inventat o roabă cu motor, iar apariţia acestui vehicul pe teren a stârnit hazul celor 400 de oameni prezenţi la partidă. Un jucător s-a accidentat în timpul meciului şi a fost scos cu roaba de pe teren în aplauzele şi râsetele spectatorilor.

Amuzat de situaţie, fotbalistul a vrut să se ridice în picioare în timp ce era transportat în afara terenului, însă a căzut din roabă, sporind hohotele publicului.