Investiţie DE PROPORŢII făcută de GICĂ HAGI

Gica Hagi urma să mute echipa Viitorul de la Chiajna, la Voluntari, dar autorităţile de aici au renunţat la construirea stadionului promis. Astfel, Gică Hagi s-a vazut nevoit să-şi construiască propriul stadion.

06 mart. 2015, 08:25
Investiţie DE PROPORŢII făcută de GICĂ HAGI

Viitorul va reveni in Constanta, mai precis la Ovidiu, unde Gica Hagi si-a facut un stadion de 4.500 de locuri. Investitia a costat in jur de 1 milion de euro si va fi finalizata la finalul lunii mai.

„Un stadion omologat pentru Liga I a necesitat foarte multe investitii, de la nocturna, la instalatie de incalzire, la minim 4.500 de locuri in tribuna, 30 la suta dintre ele trebuie acoperite, instalatie de sonorizare si monitorizare.

Toate acestea duc la o investitie care se apropie de un milion de euro, investitie cu care suntem in curs de desfasurare si pana la sfarsitul lunii mai speram sa terminam.

Pana in vara, speram sa reusim sa mai facem 1.200 de locuri si sa aducem instalatia de nocturna de la 800 de lucsi la 1.400 de lucsi si va exista posibilitatea ca spectatorii constanteni care doresc sa vada un meci din Liga I sa faca acest lucru, la stadionul nostru”, a spus Paul Peniu pentru Cuget Liber.