Investiţie INUTILĂ: Primarul unei comune din Dâmboviţa vrea să monteze LIFT în primăria cu UN ETAJ

Lift de 200.000 de lei în primăria cu un singur etaj. Acesta este moftul primarului din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, care este dispus să ia bani cu împrumut pentru acest confort, informează România TV.

06 feb. 2014, 09:12
Investiţie INUTILĂ: Primarul unei comune din Dâmboviţa vrea să monteze LIFT în primăria cu UN ETAJ

Planuri măreţe la primăria din Găeşti pentru următorii trei ani. Primarul Dan Eugen Iacobuţă are în plan să monteze un lift în clădirea primăriei. Această investiţie care se ridică la aproximativ 2 miliarde de lei vechi nu este însă prejustificată în condiţiile în care primăria are doar un singur etaj.

Edilul nu se opreşte însă aici şi vrea să construiască şi o magazie în spatele primăriei. Aceasta ar costa 1,5 miliarde de lei vechi, însă deocamdată nu se ştie la ce ar putea folosi.

Citeşte şi Metoda originală folosită de o primărie pentru a scăpa de cetăţenii nemulţumiţi de drumuri VIDEO

Potrivit proiectul de buget pe anul acesta, primarul vrea, de asemenea, să înnoiască şi parcul auto cu 1,4 miliarde de lei vechi şi vrea să schimbe şi echipamentele IT cu un miliard de lei vechi.

Pentru toate aceste investiţii, primarul este dispus chiar să contracteze un credit în valoare de 200 de miliarde de lei vechi.

Citeşte şi GAFĂ INCREDIBILĂ. Au uitat să instaleze un lucru ESENŢIAL într-o clădire cu 47 de etaje