Ioan Andone a fost dat afară de la Dinamo. Cosmin Contra e favorit să-i ia locul

Dinamo s-a despărţit de antrenorul Ioan Andone, în urma rezultatelor sub aşteptări ale echipei, care au culminat cu înfrângerea de duminică, de la Chiajna.

14 feb. 2017, 17:51
Ioan Andone a fost dat afară de la Dinamo. Cosmin Contra e favorit să-i ia locul

Ioan Andone a anunțat încă după meciul de luni, cu Chiajna (scor 1-2) că e dispus să se despartă de Dinamo, dar nu înainte de a avea o discuție cu Ionuț Negoiță și jucătorii. Această discuţie a avut loc luni, când s-a hotărât că echipa are nevoie de un nou antrenor.

Principalul vizat de Mutu pentru banca tehnică a „câinilor” e Cosmin Contra. Din informaţiile Digi Sport, fostul jucător al Generaţiei de Aur şi-a dat deja acordul de a veni la Dinamo.

Fost jucător la Dinamo în perioada 1996-1999, Cosmin Contra şi-a început cariera de antrenor la Politehnica Timişoara, în 2010. A mai antrenat Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F şi Alcorcon, echipă la care a rezistat doar patru luni.

Dinamo ocupă în prezent locul 6 în Liga 1, ultimul care duce în play-off, însă este la egalitate de puncte cu formaţia de pe locul 7, Astra Giurgiu, care are un meci mai puţin disputat.