Ioan Becali, executat silit de fosta sa AMANTĂ

Ioan Becali nu vrea să plătească pensia alimentară copilului pe care-l are dintr-o relaţie anterioară, motiv pentru care Aida Giurumescu, fosta lui amantă, vrea să-l execute silit.

30 iun. 2016, 13:36
Ioan Becali, executat silit de fosta sa AMANTĂ

Ioan Becali are de plătit aproape 100.000 de euro băiatului pe care-l are cu Aida Giurumescu, suma reprezentând pensia alimentară retroactivă care nu a fost plătită până acum. Pentru că fostul agent FIFA nu a plătit, femeia vrea să-l execute silit, însă trebuie ca Ioan Becali să facă partajul cu soţia sa. Procesul a fost deschis în urmă cu un an, au avut loc mai multe termene de judecată, dar nu a fost pronunţată până acum vreo decizie.

Ioan Becali, la un pas de eliberare. Anunţul făcut de Gigi Becali

„Expertul nu poate intra deocamdată în locuinţe pentru a le evalua, aşa că trebuie să mai aşteptăm. Cei care locuiesc acolo nu vor să permită accesul, de asta se întârzie”, a declarat Zamfirica Iacob, avocata Aidei Giurumescu, pentru Cancan.

Ioan Becali a solicitat, înainte de fi închis, reducerea pensiei alimentare pentru fiul său, Bernhard, în vârstă de 13 ani, pe care l-a dat în judecată. Instanţa a acceptat cererea şi a redus-o de la 725 euro la 2.313,5 lei.