Serghei Mizil, dezvăluire-bombă despre Ioan Becali. „Bă, vreţi să vă pun o grenadă, să vă arunc restaurantul în aer?”

Serghei Mizil a povestit pe canalul de YouTube al fostului fotbalist Robert Niță câteva întâmplări care l-au avut ca personaj principal pe Ioan Becali.

22 iun. 2020, 13:07
Serghei Mizil, dezvăluire-bombă despre Ioan Becali. „Bă, vreţi să vă pun o grenadă, să vă arunc restaurantul în aer?”

Serghei Mizil, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil, a călătorit în vestul Europei chiar și înainte de 1989. Într-una dintre plecările în Germania l-a cunoscut pe Ioan Becali, fugit din România.

Povestea despărţirii brutale dintre Răducioiu şi Janine. Fraţii Becali au intrat cu forţa peste creatoarea de modă! „Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?”

„Am ajuns acolo, la un restaurant, cu niște tablouri, voiam să le vând. Venisem cu expoziția! Mă întreabă Giovanni: „Ce pictezi, mă?”. Îi aduc un tablou. „Du-te, bă, că nu le pictezi tu. Ți le pictează altul!”. Ne luăm la harță și vine patronul. „Domne’, ce se întâmplă aici, ce este cu tablourile astea?. S-a ridicat Giovanni și i-a spus: „Bă, vreți să vă pun o grenadă, să vă arunc restaurantul în aer?”. Aoleo, hai să plecăm… Dacă aude Ceaușescu, că arunc și restaurante în aer în Germania, înnebunește”, a declarat Serghei Mizil.

Serghei Mizil, detalii necunoscute despre Nicu Ceauşescu: „Începuse să bea pe ascuns, ţinea băutura şi în baie, ca să nu-l vadă cineva”

O altă dezvăluire este de la unul dintre procesele lui Ioan Becali. Serghei Mizil susține că era în sală, parte dintr-o altă speță, dar nu a dezvăluit care erau acuzațiile pentru fostul impresar.

Serghei Mizil, amintiri din COMUNISM. Gest INCREDIBIL făcut de George Copos pentru NICU CEAUŞESCU

„Vreți să ți-o spun pe aia la proces, cu Giovanni? Să nu supere… Eram acolo prin anii ’70 și eram la sală la tribunal, unde îi luase pe toți… Lui Giovanni îi aducea dosarele cu motostivuitorul… Îmi făcea semn cu ochiul: „Cumetre, mie îmi aduce dosarele cu motostivuitorul!. A întrebat judecătorul: „Cu ce vă ocupați voi?”. „Biletari!”. Nemții voiau să-i bage pe toți că sunt organizație și ei spuneau că se știu puțin din România, că sunt „biletari”. Și află judecătorul, de la ei, că în România cumpărau bilete și le vindeau la supra-preț. Se oprește judecătorul, dă cu ciocanul și întreabă: „Ce români mai sunt în sală?”. Să mă ridic, să nu mă ridic? Mă vedea după „vopsea” că nu sunt neamț. Mă întreabă dacă știu germană și îi spun că nu știu. Mă gândeam că mă ia direct din sală. Aduc ăia un traducător și, să vezi, ce mă întreabă judecătorul: „Ce filme aveți în România, de vindeți bilete la supra-preț, că la noi sunt sălilele goale!”. Mă întorc în sală. Giovanni voia să spună că este anti-comunist. Și ce le spune ălora: „Bunicul meu cu Hitler al vostru au fost așa… (își împreunează mâinile, în semn de echipă)”, a povetit Serghei Mizil.