Ioan Burculeţ, specialist în Astrologie. „Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii”

Efectele lunii pline in constelatia Rac din 22 decembrie a.c. isi va pune amprenta asupra tuturor celor 12 constelatii si fiecare dintre noi, implicit in perioada Craciunului va trebui sa ne indreptam atentia catre principalele sectoare de activitate unde vom avea trairi emotionale intense pe care va trebuie sa le estompam. Nu este nici de rau dar nici de bine… daca vom cunoaste cum sa ne focusam atentia asupra vulnerabilitatilor din jurul nostru!

21 dec. 2018, 09:53
Ioan Burculeţ, specialist în Astrologie. „Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii”

Berbec: tot ceea ce are legatura cu partea emotionala, ganduri, griji si apasari sufletesti in perioada sarbatorilor de Craciun va trebui sa le estompati; mai mult aspectele importante au loc in raporturile si relatiile cu familia, caminul si parintii dumneavoastra! Aici va trebui sa va gestionati impulsurile de moment si sa constientizati ca un membru al familiei extinse, nu va vede cu ochi buni, asta nu inseamna ca va trebui sa dati curs provocarilor din partea rudelor si a familiei pentru ca rsicati sa va stricati sarbatorile. Aveti in vedere latura nutritionala si posibilitatea tulburarilor digestive care este crescuta.

Citeşte şi Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 21 DECEMBRIE 2018. Solstiţiu de iarna fericit!

Taur: va trebui sa va estompati in comunicarea agresiva, pentru ca principalele confruntari pot avea loc intre dumneavoastra, frati si surori de Craciun. Actele, inscrisurile, comunicarea va trebui sa le gasiti solutionare dupa sarbatori; nu este nici timpul si nici momentul sa exacerbati pentru ca puteti sa va confruntati cu erori si graba strica treaba, vorba romanului. Principalele vulnerabilitati pot veni din sectorul calatoriilor, deplasarilor si va trebui sa aveti in vedere, daca plecati la drum, sa va verificati masina inainte de a pleca. Deasemenea accidentarile usoare va trebui sa va faca mai grijulii.

Gemeni: partea proasta la dumneavoastra pot fi banii, bunurile materiale si afacerile in aceasta perioada, astfel incat va trebui sa fiti mult mai intelepti cand cheltuiti, cumparati cadouri si va manifestati dorinta de a investi, nu conteaza unde. O perioada mai dificila si consum emotional din cauza lipsei banilor sau pur si simplu, ca nu ii gestionati cum trebuie. Vor trebui evitate de sarbatori discutiile in contradictoriu datorita lipsei finantelor, riscati sa va incarcati inutil! Un mesaj sau SMS in timpul Craciunului va putea sa strice totul, tocmai de aceea va trebui sa ignoarti anumite alimentari din partea altora care contin negativitate!

Rac: la dumneavoastra se complica lucrurile si aspectele imediat din 22 Decembrie a.c.pentru ca va trebui sa va gasiti echilibrul si linistea interioara in raporturile si relatiile cu dumneavoastra dar si persoanele din jur. Evitati ingrjorarile si crizele la nivel de proprie identitate pentru a nu va strica sarbatorile si incercati sa fiti mai toleranti! Cum paza buna trece primejdia rea, ar fi bine sa va menajati sistemul digestiv si cel neurovegetativ pentru ca abuzurile pot aduce de la sine complicatiile.

Leu: incercati sa mai lasti orgoliile si aveti grija de sanatatea dumneavoastra. Depresia si angoasele se pot instala de sarbatori iar unii dintre dumneavoastra, se pot simti neampliniti sufleteste sau problemele de ordin sentimental sa fie in actualitate. Nu este indicat sa petreceti sarbatorile de unul singur sau singure pentru ca aveti tendinta si puteti extrapola simtomele interioare. Compania anturajelor placute va pot ridica moralul si sa va scoata din incapatanarea dumneavoastra. Este bine de stiut ca orice incercare de a evada din realitate nu este binevenita, indiferent sub formele care se consuma. Anumite persoane va invidiaza si va trebui sa va indepartati de cei care va pot face rau!

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.