Ioan Cărmăzan: Nu există niciun copil al lui Sergiu Nicolaescu. Dacă exista, eu aflam primul

Regizorul Ioan Cărmăzan a vorbit, miercuri, la România TV, despre viaţa şi moartea regretatului Sergiu Nicolaescu. Cei doi au fost cei mai buni prieteni, iar Cărmăzan a ţinut să sublinieze că, dacă ar fi existat vreun copil "din flori" al lui Nicolaescu, el ar fi fost primul care ar fi aflat.

09 ian. 2013, 21:52
Ioan Cărmăzan: Nu există niciun copil al lui Sergiu Nicolaescu. Dacă exista, eu aflam primul

Ioan Cărmăzan este convins că nu există niciun fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu şi a povestit, în emisiunea „Ultima oră”, că întotdeauna marele regizor i-a tratat pe copiii lui ca şi cum ar fi fost ai săi.

Eu ştiam de la el un lucru simplu, clar, ca între bărbaţi. A spus aşa: Prima mea soţie a rămas gravidă, noi eram foarte tineri şi nu am lăsat copilul şi după aceea Dumnezeu nu mi-a mai dat„, a spus Cărmăzan.

Referitor la posibilitatea enunţată chiar de Sergiu Nicolaescu ca din relaţia sa cu o femeie măritată, Roxana Ghiaţă, să fi rezultat un fiu nelegitim, Cărmăzan a spus că sunt slabe şanse să se fi întâmplat aşa: „Asta e povestea aia frumoasă a lui. Povestea ceva de când era el la Timişoara, când terminase Marina şi era pozat acolo, pe panou, şi era frumuşel şi a observat el că o anumită doamnă, frumuseţşea cartierului, căsătorită cu un domn mai în vârstă, se uită galeş la o poză şi atunci el, cu curaj, a agăţat-o şi au început o poveste de dragoste şi au fugit la Bucureşti şi a luat o cameră la Athene Palace lângă camera ei…. La un moment dat chiar mi-a arătat o poză cu ea, era frumoasă… Mi-a zis cineva că, într-un interviu, ar fi presupus că ar fi avut un copil, dar copilul ăla ar fi trebuit să aibă 55 de ani. (…) Este evident că nu există niciun copil. Dacă ar fi fost, el era primul care ar fi spus şi eu eram primul care aflam şi ar fi trebuit să-l şi aduc„.

Ioan Cărmăzan a precizat că Sergiu Nicolaescu a regretat toată viaţa că nu a avut copii şi că, tocmai de aceea, a fost foarte apropiat de fiii lui: „A fost prieten cu copiii mei, era foarte apropiat de ei şi de câte ori mergeam cu ei devenea foarte zâmbitor şi patern. De multe ori mi-a spus: «ce fericit eşti tu că ai copii, dar nu-i nimic că ăştia, ai tăi, sunt ca şi ai mei»„.

CITEŞTE ŞI: SCANDALUL fiului nelegitim: Vasile Rotaru a cerut instanţei să renunţe la judecarea cererilor