Ioan Neculaie, dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după ce a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare

Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitivă. Fostul patron al FC Brașov trebuie să execute 2 ani și 2 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

22 ian. 2022, 11:06
Ioan Neculaie, dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după ce a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare

Alertă generală, milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după ce a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Milionarul brașovean Ioan Neculaie a fost condamnat vineri la doi ani și două luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov.

Fostul patron al echipei de fotbal FC Brașov, Ioan Neculaie a fost acuzat de procurori că ar fi tras cu arma în roțiile propriei mașini de nervi că făcuse pană chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare.

În primă instanţă, Ioan Neculaie fusese condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare.

Ioan Neculaie a mai făcut puşcărie în trecut. În noiembrie 2017, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor. A ieşit din închisoare după un an, fiind eliberat condiționat.

Ioan Neculaie, record de viteză pe autostradă. Milionarul s-a filmat în timp ce gonea nebuneşte FOTO

„Dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei conform prezentei. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată azi, 21.01.2022, prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”, este hotarârea 62/2022 21.01.2022.


loading...
Partenerii noștri