Ioan Oltean: Câtă vreme Ponta nu face băşcălie de atribuţiile lui Băsescu, poate exista o coabitare

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, joi, la România TV că poate exista o coabitare între Traian Băsescu şi Victor Ponta, "atâta timp cât fiecare îşi face treaba".

13 dec. 2012, 16:33
Ioan Oltean: Câtă vreme Ponta nu face băşcălie de atribuţiile lui Băsescu, poate exista o coabitare

„Personal, cred că o coabitare între Traian Băsescu şi Victor Ponta poate să existe. Câtă vreme premierul nu face băscălie de atribuţiile constituţionale ale preşedintelui şi ale altor instituţii, nu se pune problema unei imposibilităţi de coabitare. Băscălia este standardul la care actionează premierul Victor Ponta. Face băşcălie de tot ce mişcă în ţară. Un premier nu îşi permite să glumească cu absolut nimic. El trebuie să fie serios şi când doarme. El face băşcălie tot timpul. E cazul să fim foarte serioşi. Ţara nu mai are nevoie de dispute, de glume”, a spus deputatul Ioan Oltean.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat joi seara, la România TV, că, din punctul său de vedere, este posibilă o coabitare Traian Băsescu-Victor Ponta, în cazul în care şeful statului îl va desemna pe liderul PSD pentru un nou mandat de prim-ministru.