Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean, fotografiaţi în IPOSTAZE INDECENTE. Ce au spus judecătorii despre imagini

Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au fost fotografiaţi în biroul şefei ANRP, în ipostaze indecente. Pozele au fost ataşate la dosarul trimis de procurori la Parlament, odată cu cererea de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Ioan Oltean, dar şi judecătorilor care au decis arestarea preventivă a Crinuţei Dumitrean, în dosarul ANRP 4, potrivit România TV.

03 dec. 2015, 16:47
Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean, fotografiaţi în IPOSTAZE INDECENTE. Ce au spus judecătorii despre imagini

Capturile în care apar cei doi dovedesc relaţia amoroasă dintre Crinuţa Dumitrean şi Ioan Oltean şi confirmă mărturiile angajaţilor ANRP, care spuneau că deputatul era prezent în permanenţă în biroul Crinuţei, iar după ce închideau uşa, nimeni nu avea voie să îi deranjeze, potrivit România TV..

Citeşte şi: Dosarul ANRP: Cine a mai făcut denunţuri împotriva lui Ioan Oltean şi Crinuţei Dumitrean

Magistraţii spun că relaţia celor doi nu era doar profesională, ci mai degrabă intimă. Dovadă sunt mai multe imagini. Ioan Oltean a apărat-o în nenumărate rânduri pe apropiata lui.

Astfel, Curtea Supremă arată că „planşele foto care relevă întâlnirea dintre Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean în biroul şefei ANRP şi ipostaza care nu obiectivează o întâlnire de lucru, rezultă indubitabil relaţia apropiată dintre aceasta şi inculpatul Oltean Ioan”.
 
Avocatul Crinuţei Dumitrean a spu că aceste probe se referă doar la o relaţie între inculpată şi deputatul Oltean, apreciind că indiferent de natura acestei relaţii, aceasta nu poate constitui temei al acuzării.
 
“Mai arată că fotografiile ataşate la dosar nu au nicio legătură cu activitatea Comisiei Centrale de Stabilire a Despăgubirilor”, potrivit încheierii Curţii Supreme.
 
De altfel, Crinuţa Dumitrean a anticipat că va fi anchetată de DNA, după ce în presă au apărut informaţii despre un dosar care îl viza pe iubitul ei, Ioan Oltean. Aşa că şefa ANRP şi-a luat măsuri de precauţie.

Din adeverinţele medicale eliberate la data de 20.11.2015, respectiv 26.11.2015 rezultă repaus obligatoriu la pat, fără efort psihic şi fizic pe întreaga perioadă a sarcinii. Adeverinţa a fost eliberată pentru a-i servi inculpatei la Direcţia Naţională Anticorupţie, se mai arată în referat.

Judecătorii spun că fosta şefă ANRP a vrut să scape de procurori, iar în ziua în care a fost chemată la DNA nu a răspuns pe niciunul din cele 5 telefoane pe care le deţine.

CITEŞTE ŞI: Dosarul ANRP 4. Crinuţa Dumitrean, MUTATĂ la Spitalul Penitenciar Rahova. Este ÎNSĂRCINATĂ în luna a opta

Pe de altă parte, avocata Crinuţei Dumitrean spune că ea a mai pierdut o sarcină, după ce a fost adusă la DNA în primul dosar penal legat de retrocedările ilegale.