Ioan Rus cere CNADNR respectarea angajamentelor asumate: „Voi sta cu ochii pe dumneavoastră!”

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a solicitat joi directorilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) respectarea termenelor de execuţie şi a angajamentelor asumate şi a subliniat că nu va tolera nicio abatere, transmite Agerpres.

15 ian. 2015, 17:15
Ioan Rus cere CNADNR respectarea angajamentelor asumate: „Voi sta cu ochii pe dumneavoastră!”

‘Voi sta cu ochii pe dumneavoastră!’, le-a transmis ministrul Transporturilor celor din conducerea CNADNR.

Potrivit unui comunicat al MT, Ioan Rus a avut joi prima întâlnire cu managementul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi directorii din structurile regionale ale companiei, ca urmare a deciziei Guvernului de a trece compania în subordinea ministerului. Cu această ocazie, ministrul Transporturilor le-a solicitat tuturor factorilor de răspundere din cadrul CNADNR să acţioneze conform legii şi în interesul cetăţeanului. De asemenea, a atras atenţia asupra nevoii de performanţă a managementului companiei şi a solicitat reacţii prompte în activitatea pe care o desfăşoară.

‘CNADNR va avea un plan de management care va cuprinde criterii clare după care îi va fi analizată activitatea’, a declarat, marţi, ministrul Ioan Rus, înainte de şedinţa Executivului în care s-a adoptat Hotărârea prin care compania de drumuri trece în subordinea Ministerului Transporturilor. Rus a subliniat că, în 25 de ani, CNADNR nu a avut niciodată un plan de management.