Ioan Rus: Sub nici o formă nu va fi o dezbinare a PSD. Cei excluşi îşi merită pedeapsa VIDEO

Publicat: Vineri, 28 Noiembrie 2014 19:43 // Actualizat: Vineri, 28 Noiembrie 2014 20:06 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la România TV, că tulburările din PSD nu anunţă divizarea partidului întrucât sprijinul pentru decizia de excludere a lui Marian Vanghelie şi Mircea Geoană este unul larg în partid, iar comportamentul acestora de după excludere nu face decât să confirme justeţea deciziei.

"Nu percepeţi cele întâmplate ca o dezbinare a PSD pentru că nu va fi aşa. Sub nicio formă. Ce s-a întâmplat la şedinţa Comitetului Executiv de ieri face parte uneori din viaţa unui partid", a declarat Ioan Rus.

Acesta a negat că i-ar fi imputat lui Ion Iliescu faptul că PSD este perceput încă drept un partid comunist. "Am avut o discuţie foarte civilizată cu domnul preşedinte Iliescu. Eu am pus doar o întrebare cum facem dezlipim eticheta de comunist de pe Victor Ponta, care era doar un copil pe vremea aceea", a relatat Rus adăugând că şi Iliescu a sprijinit ideea sancţionării lui Geoană şi Vanghelie însă a cerut să se găsească o sancţiune mai blândă, punct de vedere ce nu a întrunit majoritatea în cadrul şedinţei.

Ioan Rus a spus că nici el nu era "100% confortabil" cu decizia de excludere după şedinţa de ieri. "Însă nu am mai avut această senzaţie după ce i-am văzut vorbind ieri şi astăzi. Chiar meritau excluderea (...) Sunt tentat să şterg din telefon anumite numere. Ale lui Marian Vanghelie şi Mircea Geoană", a spus social-democratul.

Rus l-a criticat pe Sebastian Ghiţă din cauza deciziei acestuia de a demisiona din PSD. "Sebastian Ghiţă este un tânăr pe care-l suspectez de foarte multă inteligenţă, dar este pe repede înainte. Totdeauna e înaintea oştii cu câteva sute de metri. El aşteaptă să se întâmple mâine lucruri care nu se pot întâmpla din punct de vedere statutar", a mai spus Ioan Rus.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
excluderi din PSD Ioan Rus Ioan Rus excluderi din PSD tensiuni in PSD
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
28 nov 20:06
...divizarea partidului întrucât sprijinul pentru decizia de excludere a lui Marian Vanghelie şi Mircea Geoană …read moreRelated Items
...
1
EUR
4.7556
RON
19 Oct
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H