Ioana Boureanu, VEDETA LICEULUI după scandalul cu tatăl său

Ioana Boureanu a devenit o adevarată vedetă în liceul la care învaţă, dupa scandalul pe care l-a avut cu tatăl său, Cristi Boureanu.

23 sept. 2016, 13:42
Ioana Boureanu, VEDETA LICEULUI după scandalul cu tatăl său

Ioana Boureanu este eleva unui liceu privat din Capitala, unde este colega cu mai multi copii de bani gata din Bucuresti.

SCANDALOS. Cristi Boureanu, înregistrat de fiica sa: „Nu îţi place, marş! Poate te înscrie mă-ta la şcoala de curve” VIDEO

Ioana Boureanu a lipsit cateva zile de la scoala, dupa scandalul cu tatal lui, insa a revenit in glorie zilele trecute. Prietenii ei au hotarat de comun acord sa nu-i puna nici o intrebare despre acest subiect. La fel s-a intamplat si cu profesorii sau dirigintele fetei, care s-au comportat de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu FOTO

„Ioana este vedeta in scoala. Toata lumea intoarce capul dupa ea, dar nimeni nu o intreaba nimic, in mod direct. Oricum, si ea simte ca i-a crescut cota, e toata un zambet. Dupa ce s-a intors, n-a mai lipsit la nici o ora, merge la toate cursurile, e foarte constiincioasa. Pare ca se simte in largul ei, mai ales ca e noua in liceu si pana acum nu era asa bagata in seama”, a povestit o colega a Ioanei Boureanu pentru WOWbiz.ro.