FĂRĂ RUŞINE! Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a pus consilierii să sune la o emisiune radio cu NUME FICTIVE

Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, a fost invitată, recent, la o emisiune radio, unde doi dintre consilierii săi au intervenit telefonic, cu nume fictive, pentru a o lăuda şi a-i pune întrebări stabilite în prealabil, scrie tolo.ro.

30 mart. 2018, 09:33
FĂRĂ RUŞINE! Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a pus consilierii să sune la o emisiune radio cu NUME FICTIVE

Ioana Bran a fost invitata emisiunii Tribuna zero, realizată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM. Pe parcurs, ministrul a avut serioase probleme, fiind evident că nu stăpânește domeniul sportului.

Cine este IOANA BRAN, ministrul propus al Tineretului şi Sportului. Ce realizări are în CV la vârsta de 31 de ani FOTOGALERIE

Înscrisă în PSD din 2010, Ioana Bran este mezina milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, specializate în palincă pentru piața externă.

Tânăra a lucrat ca PR la firma tatălui. Ascensiunea ei politică a fost rapidă: în 2012 este aleasă consilier județean, în 2016 a ajuns deputat și, în 2018, a fost numită ministru al Tineretului și Sportului, deşi n-a avut nicio legătură cu sportul de performanță sau cu managementul sportiv.

Pe parcursul discuției de la Europa FM, Ioana Bran primește o mână de ajutor de la doi ascultători, care au intrat în direct prin telefon. Aceştia au laăudat-o pe Ioana Bran şi i-au pus întrebări la care aceasta a răspuns pe nerăsuflate! Oamenii din MTS i-au recunsocut după voce pe cei doi ca fiind Alex Ciucă şi Florin Mulcuțan, ambii angajaţi la cabinetul Ioanei Bran.

Articolul complet AICI.