Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, mărturisiri despre copilăria dificilă: „Mă duceam la mama plângând”

Ioana Filimon de la Bravo ai stil! a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Viva despre greutățile pe care le-a înfruntat de-a lungul vieții și despre copilăria dificilă.

08 oct. 2021, 10:25
Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, mărturisiri despre copilăria dificilă: „Mă duceam la mama plângând”

Ioana Filimon, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities (Kanal D), a devenit o femeie asumată, care a vorbit despre vulnerabilitățile sale într-un interviu exclusiv pentru Viva.

Concurenta a mărturisit că a fost victima bullying-ului în adolescență și ne-a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

Ioana Filimon a vorbit și despre faptul că titlul de Miss i-a adus atât lucruri pozitive, cât și reacții negative din partea oamenilor, care, culmea, o criticau pentru buzele ei voluptoase.

„Titlul de Miss mi-a schimbat viața. Eu sunt din Timișoara și câștigarea acestui titlu mi-a schimbat cu totul existența, m-am și mutat, de altfel, în București, după acest eveniment. Nu este ușor de purtat acest titlu, au fost multe critici la adresa mea, comentarii răutăcioase legate de felul în care arăt, de buzele mele.”, mărturisește Ioana Filimon.

Concurenta de la Bravo, ai stil! a mai declarat că, deși nu are nicio intervenție la nivelul feței, a fost foarte mâhnită când presa a scris despre ea că ar fi fost operată.

Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împac pe toată lumea”, relatează concurenta.

Un alt aspect interesant abordat de Ioana Filimon a fost prejudecățile la care a fost supusă, în special din partea femeilor care o catolagau ca fiind doar frumoasă, dar lipsită de alte calități.

„De multe ori aud acest lucru și este trist că aud chiar și din partea femeilor. Mă doare când văd astfel de comentarii din partea unor oameni care chiar nu mă cunosc. Dar nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Dar să nu uităm că toți suntem oameni, greșim”, a mai adăugat Ioana Filimon, în interviul pentru Viva.