Ioana Filimon, sechestrată de iubit în Turcia. Ce a declarat Miss România la Poliţie

Ioana Filimon nu a mai răspuns la telefon, iar părinţii acesteia au autoritățile că fiica lor a fost sechestrată de iubitul milionar. Fosta Miss România a dat cu subsemnatul la o secție de Poliție din Turcia.

23 aug. 2019, 15:43
Ioana Filimon, sechestrată de iubit în Turcia. Ce a declarat Miss România la Poliţie

Ioana Filimon are o legătură cu Cengiz Siklaroglu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, cu care părinţii ei nu sunt de acord. Din câte se pare, în încercarea de a o aduce cât mai repede acasă și a pune capăt relației de dragoste, aceștia au depus o plângere cum că fiica lor ar fi fost sechestrată de afaceristul turc.

Miss România, show fierbinte, la plajă. Ioana Filimon, în ipostaze interzise minorilor şi cardiacilor VIDEO

În urmă cu câteva zile, fosta Miss România și milionarul turc au fost chemați să dea declarații în fața autorităților din Turcia, care au deschis o amplă anchetă după ce părinții Ioanei Filimon l-au acuzat pe iubitul fiicei lor că ar fi agresat-o și sechestrat-o pe aceasta.

Miss România S-A DEZBRĂCAT şi a făcut SHOW EROTIC. Scene INCENDIARE la „Ferma” FOTO

„Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă”, a declarat Ioana Filimon în fața poliţiştilor turci.