Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă: „Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate. Chiar cred că sunt Dumnezeu”

Ioana Ginghină și-a spus părerea cu privire la scandalul în care a fost implicat numele Evei Măruță, povestind o întâmplare din propria viață personală.

24 ian. 2024, 20:41
Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă: „Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate. Chiar cred că sunt Dumnezeu”

Ioana Ginghină nu-și explică valul de ură asupra Evei Măruță. Vedeta a rămas șocată în fața valului de comentarii negative care s-au năpustit asupra Evei Măruță, după debutul său în lumea cinematografiei. Actrița spune că acesta este fix același motiv pentru care ea a ales să nu-și mai expună fata în medul online, întrucât „gurile rele” găseau de fiecare dată ceva rău de spus. Aceasta nu este atitudinea unui om fericit, este de părere actrița, care consideră că cei care se află în spatele acestor jigniri și comentarii acide au, de fapt, frustrări și invidii personale.

„Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat (n. r. referire la Eva Măruță). Am o singură întrebare. Cine sunt cei care judecă? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul în mână. Chiar cred că sunt Dumnezeu.

Mă uitam pe comentarii, nu era niciun „părerea mea” sau „așa cred eu”. Ruxandra a ales să nu mai fie expusă pe rețelele mele de socializare exact din același motiv. E o lume extrem de rea, invidioasă și tristă, până la urmă. Un om fericit nu critică un copil”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Fanatik.

Marian Godină bagă bastonul de poliţist-filosof şi la „Tati part-time”. Ce spune de „actriţa” Eva Măruţă

Astfel, dacă în rândul celor mici mai există soluții, din partea unui părinte, cum se întâmplă în cazul Evei Măruță, atunci când copilul atinge vârsta adolescenței, lucrurile se schimbă, este de părere Ioana Ginghină, care a traversat deja astfel de episoade cu fiica sa. În această etapă de viață lucrurile devin prea sensibile, iar fiecare cuvânt trebuie adresat cu o mai mare atenție, față de cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani.

„Eu am spus cu umor prin ce trece o mamă de adolescent. E foarte complicată perioada pentru că nu ai soluții la problemele care apar.

Ești doar spectator, un spectator cu multă iubire și răbdare, dar nu ai cum să intervii. E greu. Când copiii sunt mici, te poți implica în viața lor și orice problemă apare este rezolvabilă. În adolescență, nu mai merge așa simplu”, a mai spus Ioana Ginghină, pentru sursa citată.

Mitică Dragomir, reacție dură după ce Eva Măruță a fost bombardată de critici: „Amărâții ar vrea ca și copiii lor să fie acolo. S-au născut negri în cerul gurii”  

Soțul Ioanei Ginghină a ajuns și el în vizorul fanilor

Nu doar fiica Ioanei Ginghină a ajuns în vizorul fanilor, ci și soțul acesteia, care, la rândul său, nu-și mai dorește expunerea pe rețelele de socializare. Tocmai din acest motiv, actrița postează adesea fotografii în care apare singură, ori cu diferiți prieteni, dar nu înconjurată de familia sa.

„Cristi mi-a zis „Te rog să nu mă mai pui pe Instagram.” Deci de câte ori îl pun, e ceva rău, are un val de hate de groază, îi scrie lumea lui de toate, dar și femei. „Urâtule, de toate”. Lumea zice „vai dar te duci singură? De ce nu pui poze?” Nu pe feed, pun pe story, acolo dispare repede și lumea îl caută și îi dă bullying la greu, că nu e frumos, că a avut noroc că m-a găsit pe mine, că astfel e vai de capul lui. Eram șocată că sunt și femei. I-a scris o doamnă că dacă nu eram eu nu ajungea în Thailanda, dar el are agenție de turism.”, a declarat actrița, în cadrul emisiunii „La Măruță.”