Ioana Grama, cea mai mare admiratoare a lui Emil Boc. ”Eu iubesc Clujul! L-am oprit pe stradă și i-am zis că sunt fana lui numărul unu!”

Ioana Grama este un nume sonor în România, mai ales că de ceva vreme este în atenția urmăritorilor. Invitată în cadrul unui podcast, Ioana Grama a povestit cum s-a întâlnit pe stradă cu Emil Boc.

23 feb. 2024, 14:02
Ioana Grama, cea mai mare admiratoare a lui Emil Boc. ”Eu iubesc Clujul! L-am oprit pe stradă și i-am zis că sunt fana lui numărul unu!”

Ioana Grama a rămas în memoria românilor de când avea o relație cu fotbalistul Gabriel Torje. Povestea celor doi s-a terminat în urmă cu câțiva ani, însă viața influcenceriței a devenit și mai bună, mai ales din punct de vedere financiar.

Citește și Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar, în urmă cu o lună. Ce spune influencerița despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței sale

Invitată în cadrul unui podcast, Ioana Grama a povestit cum s-a întâlnit pe stradă cu Emil Boc.

„Domnul Boc ar trebui să mă facă emblema Clujului!”, a spus Ioana Grama.

Ioana Grama nu vrea să audă de București

Întrebată dacă ar avea în cap vreo idee de a se muta în Capitală, fără nicio reținere, Ioana Grama a spus:

„Nu, nu, nu! Eu iubesc Clujul! Dacă vreți să știți, eu chiar m-am întâlnit întâmplător cu domnul Boc. O întâmplare tare drăguță. Făceam poze pe stradă și Crista, ca de obicei, nu știu ce făcea că mergea cu spatele, iar eu am tras-o ”Hei, Cristea, te balgi in domnul”, când colo, domnul Boc. L-am oprit pe domnul Boc, am făcut cunoștință, Emil Boc, eu Ioana Grama, si i-am zis:

„Să știți că sunt fana dv.  nr 1, și de fiecare dată când mă duc la București laud Clujul în lung și lat, ăsta superb șii curat și civilizat și totul e nou, și felicitări pentru ceea ce faceți pentru Cluj, el se uita la mine probabil ”Ce-i cu fata asta?”.

Citește și Ioana Grama, desființată de urmăritori după ce a băut alcool și s-a urcat la volan: „Am băut un sfert din el. Sunt foarte responsabilă”

El m-a întrebat dacă sunt studentă, el se plimba, era la costum, era ca scos din cutie”, a continuat Grama

@unboxingpeople A apărut episodul full pe YouTube! 💙 @Ioana Grama #unboxing #podcast #mariavigheciu #ioanagrama #fyp ♬ original sound – Unboxing