Ioana Laura, soția primarului din comuna argeșeană Boțești, găsită moartă în casă la 32 de ani. Trei copii au rămas orfani de mamă

Ioana Laura, soția primarului din comuna Boțești, Argeș, a fost găsită fără viață în casă. Trei copii au rămas fără mamă.

09 nov. 2023, 13:39
Ioana Laura, soția primarului din comuna argeșeană Boțești, găsită moartă în casă la 32 de ani. Trei copii au rămas orfani de mamă
Ioana Laura, soția primarului din Boțești, a decis să-și pună capăt zilelor

Bundă Ioana Laura, în vârstă de 32 de ani, soția primarului din localitatea Boțești, județul Argeș, a fost găsită fără viață în propria locuință. Femeia era singură acasă în momentul tragediei. Descoperirea tragică a fost făcută în jurul orei 10.00. Se pare că s-ar fi spâznurat, potrivit ziartopdearges.com.

Citește și: Ziaristul Florin Avram a murit fulgerator la doar 54 de ani

Femeia a lăsat în urma sa trei copii mici și un soț îndurerat, familia fiind acum zguduită de această tragedie. În ciuda unei vieți profesionale active, Ioana Laura a fost afectată de o stare de depresie, lucru care ar fi făcut-o să recurgă la gestul extrem.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmpalt cu exactitate. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citește și: Accident grav pe DN1. Un tânăr de 23 de ani a murit. O fată a fost rănită

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor, femeia a scris un mesaj pe rețelele sociale în care le ura „La mulți ani!” soțului și copiilor săi, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril, alături de o poză în care apărea zâmbitoare.

„La mulți ani dragii mei cu multa sănătate!”, a scirs Ioana Laura pe Facebook, cu o zi în urmă.