Ioana Simion, dezvăluiri șocante despre apropiații soțului ei. Ce a spus despre prietenii lui Ilie Năstase

Ioana Simion a declarat că a obosit să mai lupte cu "hienele" din jurul soţului său. Aceasta a lămurit şi cearta pe care a avut-o cu Ilie Năstase chiar când acesta și-a sărbătorit ziua de naştere.

27 iul. 2022, 08:45
Ioana Simion, dezvăluiri șocante despre apropiații soțului ei. Ce a spus despre prietenii lui Ilie Năstase
Ioana Simion, dezvăluiri șocante despre apropiații soțului ei

Ioana Simion, dezvăluiri șocante despre apropiații soțului ei. Soţia lui Ilie Năstase a declarat că nu s-a certat cu acesta, ci doar a fost foarte supărată din cauza tânărului care susţinea că este fiul fostului mare sportiv.

Ilie Năstase a primit o veste şocantă chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Un tânăr susţine că este fiul lui!

„S-a înțeles greșit că m-aș fi certat cu Ilie. Nu… Eu m-am supărat foarte tare, deoarece acel domn se ascunsese. Eu m-am dus foarte pașnic. Orice om sănătos la cap, este normal să mai aibă și astfel de ieșiri. Ca în orice familie, discuții… Eu nu mă certam cu el, doar îi spuneam că vreau să discut cu acea persoană. I-am spus: Ilie, te rog, scoate-l de unde s-a ascuns, să vorbesc cu el!”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

Ioana Simion o desființează pe fiica lui Ilie Năstase: „Nu a muncit o zi în viața ei”

Soția lui Ilie Năstase a mai spus că își dorește să își țină soțul departe de persoanele care ar avea gânduri și intenții ascunse. „S-a lămurit… Lucrurile au cam rămas așa. Acum, nu știu ce să spun. Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui! Vreau să îl țin departe de oamenii cu gânduri ascunse. Eram deranjată… Eu v-am mai spus că oamenii frumoși și curați la suflet, eu îi accept. Eu am trăit altfel, trebuie să recunosc. Ce văd în jurul meu acum, mă îngrozesc. Sunt momente când la mine nu prea mă mai gândesc și foarte rău”, a precizat Ioana Simion.