Ioana Tufaru, evacuată din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuiește acum fiica Andei Călugăreanu: „Era de așteptat că aici se va ajunge”

Mai bine de 8 ani de zile a locuit Ioana Tufaru, cu soțul și băiețelul ei, în garsoniera pe care Gigi Becali le-a pus-o la dispoziție. Acum, însă, fiica Andei Călugăreanu a rămas fără acoperiș deasupra capului.

13 mart. 2024, 16:21
Ioana Tufaru, evacuată din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuiește acum fiica Andei Călugăreanu: „Era de așteptat că aici se va ajunge”

Ioana Tufaru s-a văzut nevoită să-și caute chirie, după ce Gigi Becali a decis să renoveze blocul în care se afla garsoniera pe care a locuit-o până de curând fiica Andei Călugăreanu. Afaceristul nu și-a dezvăluit planurile pe care le are legat de acest bloc.

Ioana Tufaru, evacuată din garsoniera oferită de Gigi Becali

Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na…”, a explicat Ioana în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, potrivit wowbiz.ro

Fiica regretatei Anda Călugăreanu este recunoscătoare pentru anii în care a stat în garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali și are numai cuvinte de laudă la adresa afaceristului care i-a întins o mână de ajutor atunci când i-a fost mai greu.

Recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină. La un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge”, a mai spus Ioana Tufaru.

Unde s-au mutat Ioana, Ionuț și micuțul Luca

Acum, fiica Andei Călugăreanu împreună cu soțul și copilul locuiesc într-un apartament cu două camere, unde chiria este 1.200 de lei pe lună. Fiul ei, Luca, este foarte bucuros de noua casă, pentru că adoră să se joace în parcul de lângă bloc.

Chiar dacă el nu a spus (n.r. fiul ei), dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc. Este descurcăreț, merge singur la magazin. Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul”, a mai adăugat Ioana Tufaru, în aceeași emisiune.