Iohannis și-a lansat candidatura de pe prompter

Discursul ţinut sâmbătă de Klaus Iohannis nu a reuşit să-i anime pe cei strânşi în Piaţa Victoriei cu ocazia lansării sale în cursa pentru Cotroceni, cel puțin așa au arătat imaginilie difuzate de la miting. Cei interesați de lansarea lui Iohannis au putut vedea o mulţime mai degrabă apatică în timpul discursului candidatului PDL-PNL, întreg evenimentul durând foarte puţin.

27 sept. 2014, 14:35
Iohannis și-a lansat candidatura de pe prompter

Simpatizanţii ACL strânşi în Piaţa Victoriei ar fi fost, de altfel, foarte greu de animat, din moment ce Klaus Iohannis a citit întregul său discurs de pe două promptere camuflate strategic, iar o bună parte din cei strânşi în piaţă au fost „convinși” să participe prin sume de la 10 la 40 de RON, potrivit dezvăluirilor România TV.

„ – La noi, la sectorul 4, s-au dat doar câte 10 lei. La dumneavoastră, aveţi idee?

– Se dă patru sute!

– Patru sute? Păi pe noi ne-a păcălit doar cu 10 lei!

– Da, ăştia au zis de patru sute!”, a fost unul dintre dialogurile dintre participanții la miting surprinse de echipa România TV.

Alegerea lui Klaus Iohannis de a citi discursul de pe prompter reprezintă o premieră pentru scena politică din România, majoritatea politicienilor preferând până acum să se adreseze liber mulțimilor sau, cei cu mai puțin talent oratoric, să mizele pe hârtiile de pe pupitru.