KLAUS IOHANNIS, consiliat de strategul lui TRAIAN BĂSESCU în campanie. Firma lui Felix Tătaru NEAGĂ

Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) la Preşedinţie, va fi consiliat de către Felix Tătaru, fostul strateg al lui Traian Băsescu în campania electorală din 2004. Potrivit România TV, PNL-PDL a  încheiat un contract cu firma lui Felix Tătaru, GMP Advertising.

03 sept. 2014, 10:31

Felix Tătaru nu a mai apărut în prim-planul vieţii politice în ultimii ani, dar, într-un interviu recent, el considera că în campania electorală se va pune mare accent pe mediul online. La fel spunea şi prezidenţiabilul Klaus Iohannis în urmă cu ceva timp.

Geoană: Nu am declarat niciodata că Iohannis nu a fost la Grivco

Decizia colaborării cu Felix Tătaru a fost luată de PNL şi PDL la sugestia lui Vasile Blaga, informează România TV.
 
Potrivit sursei citate, există o doză de nemulţumire privind modul în care se desfăşoară campania lui Iohannis şi cum sunt informaţi liderii din PNL privind acţiunile electorale ale candidatului liberal.
 
 
Felix Tataru a fost omul din spatele campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2004, când sloganul creat de echipa lui de la GMP, „Arde-i pe corupţi!”, a făcut senzaţie pe o piaţă obişnuită cu mesaje electorale banale.
 
Felix Tătaru este fondatorul grupului de comunicare GMP, care a raportat afaceri de 7 milioane de euro în 2013.
 
UPDATE Cristina Butunoi, PR Director GMP Advertising, a precizat că „în acest moment, GMP Advertising nu a luat nici o decizie privind implicarea în campania pentru alegerile prezidenţiale din acest an şi nici nu a semnat vreun contract cu vreunul dintre candidaţi”.