Ion Besoiu a fost dat uitării deja. Doar câteva persoane au venit la priveghiul marelui actor FOTO

Publicat: Vineri, 20 Ianuarie 2017 10:53 // Actualizat: Vineri, 20 Ianuarie 2017 10:53 // Sursa: romaniatv.net

Tristeţe mare! Doar câteva persoane s-au adunat joi (19 ianuarie) la priveghi la căpătâiul lui Ion Besoiu, care a fost depus la Capela Cimitirului Bellu din Capitală. Câteva ore, actorul s-a aflat singur în capelă.

Frigul de afară a făcut probabil ca Ion Besoiu, care s-a stins din viaţă miercuri, la 85 de ani, să fie înconjurat doar de câteva persoane ieri, la Cimitirul Bellu, unde trupul său neînsufleţit a fost adus încă de la ora 12.00, scrie click.ro. Doi apropiaţi şi câteva rude şi-au făcut apariţia, abia după ora 16.00 la Capela din incinta Cimitirului Bellu. Gheorghe Stoian, un cântăreţ de muzică populară de 73 de ani, a venit să-i aprindă o lumânare marelui actor.

Citeşte şi Sicriul cu trupul actorului Ion Besoiu, depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală

"M-a prezentat în mai multe spectacole în care am cântat, a fost un om extraordinar, şi bunătate, şi cultură, şi tot ce era mai bun. M-a ajutat foarte mult, chiar şi cu bani. La înmormântare la Ştefan Bănică el a dus coliva şi eu crucea... Mi s-a făcut rău şi dl Besoiu m-a băgat în maşină. Nu l-am mai văzut de un an şi jumătate. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus Gheorghe Stoian, văr cu interpreta Pompilia Stoian.

Mai târziu şi-a mai făcut apariţia o verişoară şi încă o rudă, în vârstă, care spunea că nu-l văzuse pe anul ăsta. "Nu ne-am mai văzut de la Crăciun cu el. Părea că s-a însănătoşit. Oricum, starea lui era una mai bună, faţă de anul trecut în primăvară, când a stat în spital timp de trei luni", a spus bătrâna. Actorul va fi azi depus la Teatrul Bulandra la ora 15.00, urmând ca mâine, la 13.00, să aibă loc înmormântarea la Bellu. Actorul s-a stins din viaţă la Institutul "CC Iliescu", când inima bolnavă a cedat.

Citeşte şi Ion Besoiu a murit la 85 de ani. Actorul îşi pregătise deja mormântul FOTO

Avea cavoul pregătit de un an

Ion Besoiu va fi înmormântat alături de Luminița, cea de-a patra soție a maestrului și marea lui iubire, care s-a stins din viaţă în urmă cu 10 ani, Actorul și-a pregătit locul de veci pe Aleea Artiștilor încă de anul trecut, când și-a trecut numele pe monument.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H