Ion „Bombardierul”, românul care îi este sparring-parner lui Conor McGregor, intră în ringul MMA

Ion "Bombardierul" Pascu (37 de ani), luptătorul român din Bellator, şi-a anunţat următoarea luptă din a doua companie de MMA ca importanţă, după UFC.

04 mart. 2020, 08:29
Ion „Bombardierul”, românul care îi este sparring-parner lui Conor McGregor, intră în ringul MMA

Ion Pascu, care deţine un record de 18 victorii şi 10 înfrângerii la nivel profesionist în MMA, se va lupta în cadrul galei Bellator 241 cu Mark Lemminger, un luptător cu 11 ani mai tânăr, la categorie semi-mijlocie. Lemminger este un american cu 10 victorii şi o singură înfrângere, dar care nu a mai fost până acum la acest nivel, luptând numai în promoţii regionale.

McGregor, BĂTUT MĂR de campionul mondial Nurmagomedov. Încăierare generală după meci VIDEO

Bellator 241 va avea loc pe 13 martie în Connecticut, Statele Unite şi va avea ca main event lupta dintre Patricio „Pitbull” Freire şi Pedro Carvalho.

Ion Pascu se antrenează la SBG Ireland, al cărei cel mai cunoscut produs este nimeni altul decât Conor McGregor, fostul dublu campion din UFC, care a revenit anul acesta în octagon cu o victorie în doar 40 de secunde împotriva veteranului Donald „Cowboy” Cerrone.

De mai multe ori, pe conturile oficiale de social media ale lui Conor McGregor au fost încărcate poze de la sesiuni de sparring pe care irlandezul le-a avut cu luptătorul român, semn că Ion Pascu este apreciat de McGregor şi considerat un partener de calibru.