Ion Crăciunescu, la un pas de MOARTE. "Am crezut că nu-mi mai văd COPIII!"

Publicat: Joi, 24 Iulie 2014 09:41 // Actualizat: Joi, 24 Iulie 2014 09:46 // Sursa: romaniatv.net

Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai mari arbitri români, a avut un moment critic în carieră, când a fost la un pas să fie linşat.

Foto: dcnews.ro

Ion Crăciunescu a văzut moartea cu ochii la începutul carierei, la un meci din Divizia B la care lucrurile au degenerat.

"Cred că era prin 1981, dacă nu mă înşel. Jucau Anina şi Bihorul. La pauză, pe ăia de la Bihor i-au luat la bătaie, că aşa au spus, i-au bătut de i-au rupt. Am dat vreo trei jucători afară. Spunea unul de pe-acolo: «Bă, eşti nebun? Păi, tu aici te-ai apucat să faci dintr-astea?». Era un munte acolo, iar stadionul era tăiat în muntele ăla. După meci, la sfârşitul jocului, au culcat ăia gardul, 3.000 de mineri", a declarat Ion Crăciunescu pentru Ring.

"Eu am crezut că mă termină. Acolo am văzut moartea cu ochii. M-am uitat la cer atunci şi am zis: «Doamne, nu îmi mai văd copiii!». La ei m-am gândit. N-am văzut măcar la unul dintre ei un instinct dintr-ăla care să-l îndemne să spună: «Băi, ajunge, că-l omorâm!». Au fost nişte soldaţi care au sărit gardul din tribună şi doi miliţieni care s-au culcat pe mine ca să mă protejeze. Dacă nu erau ei, nu cred că mai existam. Îi mai aud pe unii vorbind de furia mulţimii. Habar n-au ei ce înseamnă aşa ceva. Furia mulţimii te striveşte ca pe nimic. Nu ţine cont de nimic, te calcă în picioare", a adăugat Ion Crăciunescu.

La meci au asistat şi doi oameni de fotbal foarte cunoscuţi în ziua de azi: "Culmea e că era şi Grigorescu fotbalist acolo, la Anina. Era la început de carieră. Mitică Dragomir a fost şi el, cu soţia, în tribună. A luat puţină bătaie şi a plecat!".
loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arbitru bătaie Ion Crăciunescu linşaj
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 12:09
... Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai mari arbitri români, a avut un moment critic în carieră, când a...
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H