Ion Cristoiu, la B1 TV: Eu la Biserica Adorării lui Traian Băsescu nu mai vin!

Jurnalistul Ion Cristoiu  a avut o controversă cu Robert Turcescu, realizatorul emisiunii "Sub semnul intrebarii", de la B1 TV, şi cu ceilalţi doi invitaţi ai acestuia, Grigore Cartianu şi Sabin Orcan. Cristoiu a avut alt punct de vedere în legătură cu cele 290 de hectare de teren achiziţionate de Traian Băsescu pe numele fiicei sale, Ioana.

15 nov. 2013, 08:02
Ion Cristoiu, la B1 TV: Eu la Biserica Adorării lui Traian Băsescu nu mai vin!

Ion Cristoiu a criticat reacţia publică a lui Traian Băsescu, de la Cotroceni, faţă de acest scandal. În timp ce Cristoiu susţinea că această tranzacţie este o pată în cariera politică a şefului statului în faţa electoratului, el a fost întrerupt în mai multe rânduri. Deranjat, Ion jurnalistul a replicat: „Dacă mai faceţi emisiuni din astea, nu mă mai chemaţi. Eu la Biserica Adorării lui Traian Băsescu nu mai vin. Ceilalţi, de la Antena 3, sunt spălaţi pe creier. Nu fiţi şi voi spălaţi pe creier, dar pe invers (…) Nu vreţi să mă înţelegeţi. Nu mă mai înţeleg cu nimeni în ultimul timp… Nu sunteţi conştienţi că lui Nea’ Gica de la sculărie – care e comunist, ca şi mine – e greu să-i explici povestea asta cu Traian Băsescu?!”.

VEZI ŞI Ponta: Facem o comisie care va ancheta cum au fost achiziţionate terenurile lui Băsescu

Ion Cristoiu a revenit asupra subiectului pe pagina sa de Facebook: „Mă bate gândul să nu mai merg la emisiunile de la B1 TV. M-am săturat până-n gât de Antena 3 pe dos. Puțini sunt cei care l-au criticat atât de dur pe Ponta ca mine. Înțeleg însă ca aceste critici să fie argumentate. Nu înțeleg însă ca emisiuni întregi să fie succesiuni de înjurături la adresa lui Ponta și succesiuni de cântări la adresa lui Traian Băsescu. Mulți spun că presa s-a împărțit în două din punctul de vedere al telespectatorilor: fani Băsescu sau dușmani de-ai lui Băsescu. Telespectaori care să nu facă parte din cele două galerii nu sunt? Și dacă sunt, ei la ce dracu se uită?!”.