Ion Cristoiu, nemulţumit de interviul cu Udrea: „S-o ţuci pe Femeia cu barbă care e Mircea Badea…”

Ion Cristoiu a fost dezamăgir de "Exclusivitatea" cu Elena Udrea. A fost o emisiune groaznică. Așa cum am zis în debutul ei, dacă știam că Elena Udrea va interveni telefonic în loc de o transmisie în direct din arestul preventiv, aș fi declinat oferta de a participa. Să stai de vorbă două ore cu un om fără să-i vezi fața, nu cred că există experiență mai cumplită decît asta. Una e să intervievezi pe cineva în timp ce telespectatorii îi văd fața, și alta e să faci asta în timp ce interlocutorul e la telefon. Explicațiile Elenei Udrea nu m-au convins", a scris Cristoiu pe blog.

11 mai 2015, 14:54
Ion Cristoiu, nemulţumit de interviul cu Udrea: „S-o ţuci pe Femeia cu barbă care e Mircea Badea…”

„De când am ajuns acasă nu m-am uitat la televizor, în afară de posturile de muzică. Cât am fost în arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune şi vă mai spun ceva: m-am uitat în mare parte la Antena 3. Să îi transmiteţi felicitări doamnei Grecu şi nu o să vă vină să credeţi, m-am uitat şi la Mircea Badea, nici mie nu îmi vine să cred, pentru că altă dată când mă uitam mă enervam”, a povestit Udrea la B1 TV.

Elena Udrea a explicat GESTUL CU DEGETUL LA NAS. Ce semnificaţie are semnul şi cui îi era adresat

Replica lui Ion Cristoiu a venit într-un text postat pe blogul său: „Elena Udrea și-a pierdut în mare parte clonțoșenia care o făcuse celebră. S-o țuci pe bucătăreasa de Dana Grecu și pe Femeia cu barbă care e Mircea Badea nu înseamnă altceva decît o primejdioasă oboseală a personalității”.

Singura mulţumire pentru Cristoiu a fost legată de mărturisirele legate de gestul care a uimit o ţară înreagă: „Un moment interesant l-a constituit partea cu „degetul la nas”. Elena Udrea a dezvăluit că era răspunsul la un SMS primit pe telefon de la o „persoană dragă” în care i se cerea să facă gestul pentru a confirma expeditorului că totul e OK. Eu cam bănui cine e persoana dragă”