ION DICHISEANU, 81 de ani, se iubeşte cu o blondă de 42 de ani. „Mâine poate mă ia Dumnezeu…”

Avantajul marilor actori e că nu au vârstă, susţine maestrul Ion Dichiseanu. Tocmai de aceea, şi acum, la 81 de ani, are mare trecere în rândul reprezentantelor sexului frumos. Chiar dacă preferă o viaţă extrem de discretă, maestrul recunoaşte că iubeşte o blondă de 42 de ani care îl însoţeşte adesea la diverse evenimente publice.

17 iun. 2015, 08:21
ION DICHISEANU, 81 de ani, se iubeşte cu o blondă de 42 de ani. „Mâine poate mă ia Dumnezeu…”

„Lordul Dichi”, aşa cum e alintat adesea, refuză să-şi mai numere anii: „N-am nicio vârstă… Un actor mare nu are vârstă. În fiecare film am dat câte o bucăţică din sufletul meu. Din 58 de filme în care am jucat am acasă vreo 20, dar nu mă uit la ele pentru că nu-mi prea face plăcere să văd cum arătam cu 30-40 de ani în urmă”. Întrebat cum stă cu dragostea, actorul recunoaşte că în viaţa lui există cineva: „M-aţi văzut cu o doamnă blondă de 42 de ani? Ea e iubita mea!”, scrie ziarulring.ro

Citeşte şi Ioana Dichiseanu are un nou iubit. Nimeni nu ar fi bănuit această relaţie

Mâine poate mă ia Dumnezeu…”

A scris volumul de versuri „Frumoasa spaniolă, frumoasa suedeză” inspirat de muzele sale din tinereţe, iar acum pregăteşte o nouă carte. „Nu i-am dat un nume, e încă la cuptor… se coace. Dar nu sunt memoriile! Încă n-am ajuns să mi le scriu, peste 20 de ani probabil că mă voi apuca de asta. Nu ştiu dacă se va întâmpla aşa, că mâine poate mă ia Dumnezeu. Eu cel puţin aşa mi-am propus şi am destule de spus”, spune maestrul Dichiseanu.

Citeşte şi Ion Dichiseanu şi-a ameninţat fostul ginere cu o armă

Refuză să mai apară la TV fără onorariu

Se consideră norocos că în afară de pensie beneficiază şi de indemnizaţie din partea Ministerului Culturii, încă joacă la teatru şi astfel îşi poate permite o viaţă decentă. „Nu mă pot plânge. Aştept să mă duc la mare şi să-mi fac tratamentul la nămol pe care îl urmez după ce mi-am rupt câteva coaste făcând cascadorii în filme. (…) Unele televiziuni îmi plătesc apariţiile, altele nu. De asta le şi refuz, am fost o dată, de două ori, de trei ori gratis, de ochii lui Mihai Morar, dar la infinit, gratuit, nu se poate. Imaginea trebuie plătită, am muncit şi mi-am rupt coastele pentru asta”, spune Dichiseanu.