Ion Dichiseanu a fost înşelat de un om de afaceri. Vezi cum a fost păcălit marele actor

Liviu Scarlat era unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din Constanţa. Astăzi, de pe culmile gloriei, a ajuns la stadiul de executat silit şi dator vândut către terţi. O bună parte dintre colaboratori au încheiat definitiv socotelile cu Scarlat, alţii, însă, şi acum visează ca omul de afaceri să-şi respecte înţelegeile. Printre aceştia, se numără şi marele actor, maestrul Ion Dichiseanu.

17 iun. 2014, 11:41
Ion Dichiseanu a fost înşelat de un om de afaceri. Vezi cum a fost păcălit marele actor

Din prieteni buni, au ajuns, astăzi, duşmani, iar mărul discordiei este suma de 27.000 de euro pe care mangaliotul Liviu Scarlat refuză să i-o plătească artistului Ion Dichiseanu, scrie atitudineaonline.ro. De remarcat că, pe rolul instanţei, există un dosar de executare silită a afaceristului, din partea actorului Dichiseanu, însă pentru o sumă mult mai mare, de 35.000 de euro.

Citeşte şi Fiica lui Ion Dichiseanu, aproape şi-a pierdut auzul după un diagnostic greşit

Afacerile lui Liviu Scarlat, din Mangalia, au fost întotdeauna controversate. În urmă cu două decenii, se afla pe culmile gloriei. În anii ’90, a reuşit să preia pachetul majoritar de acţiuni de la SC Mangalia SA, fosta societate de stat care administra hotelurile de pe faleza oraşului, tranzacţie ce i-a umflat, rapid, conturile.

Citeşte şi Ion Dichiseanu, apariţie şocantă: A ieşit complet gol pe balcon FOTO

Tot acest patrimoniu, însă, s-a evaporat de-a lungul timpului, ajungând pe mâna statului, în contul unor datorii.

„Am pierdut nişte bani, din dragoste, din prietenie şi încerc acum să mi-i recuperez. Nu sunt mulţi, doar 27.000 euro”, a spus Ion Dichiseanu. Actorul a spus că i-a dat lui Liviu Scarlat această sumă de bani în urmă cu aproape doi ani. Avea nevoie şi l-a ajutat. Numai că nu s-a gândit că nu-i va mai recupera. „Este un afacerist din Mangalia. Îl cunoaşteţi. De ce nu mi-i mai dă înapoi? Nu ştiu, de unde să ştiu eu?”, a mai spus maestrul Dichiseanu, dezamăgit că bunul său prieten i-a înşelat încrederea.